AylinCk bngs_irem benimkinin ayakları 🤣🤣hatta doktora gittiğimde biran da tuvaletim geldi sonra muaneye geçtim dedim heralde ayakları aşağıda tuvaletimi getiriyor diye baktık ultrasonla gerçekten de ayakları oradaydı ve oynuyordu 🤣
AylinCk Sinemdmrcoglu Allah yardımcımız olsun canm benimde 3 yalında bir oğlum var bakalım nasıl olacak 2 çocukla
Mucize_anne32 AylinCk bende anahtarlik yapım dedim malzemeleri aldim su yasaklarda kafa dağılır dedim ipi kalin vermişler olmadi bende heves ediyorum aslında kapı susu isimli beceremem diye bulasmadim
AylinCk Ebcal kesinlikle öyle yaa durdu zaman bana da herkes ne hemen geçiyor diyor ama bana yavaş yavaş geçiyor
Bebegimgeliyo AylinCk yani bilmiyorum sebebi ne ama her zaman değil ara ara öyle hissediyorum plesanta da yukarı cıkabilir dedi ama bakalım ne durumda
bngs_irem AylinCk çatlamaya başlamışım bugün gördüm belimden😂 küçük çaplı bi şok geçirdim çatlamam sanırdım ama yanılmışım. Sende var mı 😂
AylinCk Buseninannesi_21 benim içinde işte o yüzden zaman durdu yasak olmasa şu hastalık bitse biraz dışarılara kaçarız ederiz ama o da yok