Durubatu Dilos0705 sezaryen olacak günü tam belli değil ama ağustosun 3ü ile 8i arasında bı gün olacak sanırım 🥰
Ebcal AylinCk Benim de 25+ 2 dediğiniz gibi zaman durdu etrafımdakiler senin hamileliğin hızlı geçiyor diyorlar ama bi de bana sorun 😅 zaten kapalıyız gün boyu evde bunalıyorum sıkılıyorum çok 😕
AylinCk Ebcal kesinlikle öyle yaa durdu zaman bana da herkes ne hemen geçiyor diyor ama bana yavaş yavaş geçiyor
Mucize_anne32 AylinCk bende anahtarlik yapım dedim malzemeleri aldim su yasaklarda kafa dağılır dedim ipi kalin vermişler olmadi bende heves ediyorum aslında kapı susu isimli beceremem diye bulasmadim
Bebegimgeliyo AylinCk bennnnn bazen baskı ve tuveletim varmıs gibi his var doktor 23. Haftada bebeğin eşi aşağıda demişti ondan mı acaba dedim
AylinCk bngs_irem benimkinin ayakları 🤣🤣hatta doktora gittiğimde biran da tuvaletim geldi sonra muaneye geçtim dedim heralde ayakları aşağıda tuvaletimi getiriyor diye baktık ultrasonla gerçekten de ayakları oradaydı ve oynuyordu 🤣
AylinCk Sinemdmrcoglu Allah yardımcımız olsun canm benimde 3 yalında bir oğlum var bakalım nasıl olacak 2 çocukla