AylinCk korkmazkubra canım hiç bilmiyorum ki ben e bebek Trendyol bildiğim markalardan netten aldım hep pandemi var diye de alışveriş merkezine gitmedim hiç
ahben AylinCk bende tam bugün çift hanelere düştüm 😇 ama daha isme karar veremedik hatta üstünde durduğumuz bir isim dahi yok 😐 siz isim neler düşünüyosunuz
AylinCk ahben benim ikinci bebişim Oğlumun adı Rüzgar Kızıma da Rüya ismini vereceğim❤️❤️Kapı süsünü bile yaptım😍
Morvy bngs_irem bu mesaneye vurma nasıl oluyor yani nasıl hissediyorsunuz benimde bebişim aşağılara vuruyor sanki ama çok tuhaf bir his tarif edemiyorum tam olarak nasıl olduğunu🤔
Mucize_anne32 Morvy kasiklarda falan hissediyorum bazen dhaa yukarda yeri genis donuyor surekli bence 😂
bngs_irem Morvy idararım damla damla kaçıyo hissediyorum zaten mesaneme vurdumu birden baskı oluyo WC ihtiyacım olmasa bile varmıs gibi doluluk hissi veriyo geçiyo hemen saniyelik
AylinCk bngs_irem benimkinin ayakları 🤣🤣hatta doktora gittiğimde biran da tuvaletim geldi sonra muaneye geçtim dedim heralde ayakları aşağıda tuvaletimi getiriyor diye baktık ultrasonla gerçekten de ayakları oradaydı ve oynuyordu 🤣
Durubatu Dilos0705 sezaryen olacak günü tam belli değil ama ağustosun 3ü ile 8i arasında bı gün olacak sanırım 🥰
Minigim-ben Esraesraplt canim bende oluyor, hatta dişimin biri sallandı bile. Doktora(dişçi) gitmiştim 1. Trimesterde. Sensodyne hızlı rahatlama yi önerdi. Günde en az 3.kez fırçalamayla epey azalıyor kanama. Haa bir de ultra yumuşak fırça kullanıyorum.
Nurcum Esraesraplt benim öyle sürekli kanıyor bazen yemek yerken bazen de hiç bişey yapmazken 25. Haftama girdim bugun
Sinemdmrcoglu AylinCk 24haftalıgız bızde Ağustos 20dogum suanlık ıyı ama böyle gıtsın ya bır yaşında kızım var yeteıence zaten yoruluyorum
AylinCk Sinemdmrcoglu Allah yardımcımız olsun canm benimde 3 yalında bir oğlum var bakalım nasıl olacak 2 çocukla
Mucize_anne32 bngs_irem 23 haftalik canim mesaneye baski damlatcak gibi hissediyorum yazmissin yaa ondan merak ettim vajinada islaklik falan hissi oluyor mu senin
bngs_irem Mucize_anne32 sürekli ıslak sürekli damla damla kaçıyo benim kızım inanılmaz hareketli gün içerisinde asla durduğu saat yok o hareket ettikçe kaçıyo ıslaklık hep var hatta ben suyum falan sandım doktora söyledim ama su değilmiş baskıdan dolayı artık bu haftalarda normal olduğunu söyledi :)
Buseninannesi_21 AylinCk Ya bana sürekli alisilagelmis gibi oluyor sabah kalk 10′da kalhvalti et işlerim 12 de bitiyor sonra yan gel yat 😀 4 de yemek yapmaya basla 5 bucukta esim geliyo yemek ye aksam oluyo zaten 🙂