Rabia88 Sanırım bu dönem doğan bütün çocukların adı Asel Lina liva Alya arya Ayla masal öykü olacak hepsi aynı dönem okula başladığında öğretmenlerine kolay gelsin diyorum ,😂
AppleCatCoffe Rabia88 kesinlikleee😁 mesela ben her girdiğim ortamda bol bol Merve ismi duyduğumdan o kadar soğudum ki adımdan 🙈 eğer kızımız olursa çok kullanılan isimlerin hepsini eleyeceğimizden çook eminim☺
Aysealty Rabia88 kesinlikle bende o isimlerden uzak duruyorum😅bade de karar kıldık cok alıstık hiç degişcek gibi durmuyor herkes basladı smdiden bade napıo demeye☺☺
Ekimucizesi AppleCatCoffe 89 luyum merveyim.sınıfta hiç tek olamadım🤣tiksinti geldi 90 lı yılların popüler ismi
Rabia88 Aysealty Bade ismi yasaklı isimlerden diye eledik bir de bende sahiplenme takıntısı var mesela Ada ismi güzel ama severken Adam dedigimmi anlamı değişiyor Bade ismi de aynı şekilde Badem oluyor ben bu gidişle isim bulamicam
Mmrvdgnn Bende kızımın adını elizan koymaya karar verdim uzaktan gelen ezan sesi demek çok hoşuma gitti
Aysealty Rabia88 yasaklı falan cok inanmıyorm onlara ismin anlamında tasavvuf edebiyatında aşk demek te var kulagıma güzel gelmesi önemli ☺
Rabia88 Aysealty herkesin kendi düşüncesi ve tercihi benim kararım o yönde oldu adıyla gelsin kızınız 😊
Rabia88 Aysealty tavlsavvuf da en çok Ömer Hayyam i örnek gösterirler Bade konusunda ve kendisinin Rubai leri genelde hep içki üzerinedir 😊 herkesin kendi kararı ve tercihi benim kararım o yönde oldu adıyla gelsin kızınız 😊
dorukayra bizde karar veremedk bi türlu ela alya derin Hazal bereni eşim istyo ama kararszm onda kısaca kararszlik icindeyz 😂😂
Dilekk Duru ve Ebrar var şuan aklımızda ama birisi bişey dese aa oda güzelmiş diyoruz sonra gene kararsızlığa düşüyoruz😒
aasenamerve Aysealty benim bildiğim de Bade içki demek ama cennette verilen güzel içecek anlamında alkol anlamında değil yani. O yüzden yasaklı değil diye biliyorum 😊 bi bayana yakışan bir isim bence 😊 Allah uzun ömürler versin kızınıza🙏🏻
aasenamerve burcuburcu benim kızım da Umay Ece olacak inşallah. 2. Kızım olursa Gülce isterim ben de 😊