SalihaTelli Kızlar 37 haftalık hamileyim, prensesim olucak inşallah ama hala bir isim bulamadım daha doğrusu herkez artık aynı ismi koyyor.. Lütfen yardımcı olurmusunuz 😘👼🏻
FatmaKAlay SalihaTelli bende 34 haftalik hamileyim sizin gibi isim konusunda çok kararsizim. Bi türlü seçemiyorum. Bu hafta ahsen ismi hoş gelmeye başladi.bakalim ileriki zamanlarda nasil bi karar vericem
aasenamerve SalihaTelli hazal ya da beren isimlerini çok beğenirim ama eşim pek ısınamadı onun dışında bir de Gülce var anlamı da güzel kulağa da hoş geliyor
OlgaArslan SalihaTelli hep bir kızım olursa ismi Ela olsun isterdim Allah gönlüme göre verdi 33+4 haftalık hamileyim ismini Ela koyacam eşimde Miray ismini koymak istiyodu bizde Miray Ela koyacaz inşallah 🙏
Obsesifk Banada doktor kız dedi ama ne biliyim ya hiç bir ismi beğenmiyorum benim için özel bir anlamı olan isim yok bilinmezlikteyim yani bende
Zeze03 Kızım olursa ben ebrar koyucam anlamı çok güzel 👍🏻 ebrar, arya, Asya , şira , yüsra bunları beğeniyorum
aasenamerve burcuburcu benim kızım da Umay Ece olacak inşallah. 2. Kızım olursa Gülce isterim ben de 😊
Nazlihatununannesi SalihaTelli Benim de kızım olucak 21+5 haftalık hamileyim Adını Nazlı Hatun koyucaz inşallah nasıl sizce
Yaren_derin Nazlihatununannesi bende 21+5 haftalık hamileyim ve benim ismimde Nazlı benim de kızım olucak inşallah sağlıklıca alırsın kucağına canımmm 🤗🤗
sburc36 Bende 36 haftalığım aysima koyacam allah nasip ederse minel aysima eda erva yaren bunların arasında kalmıştık ama aysima ya karar verdim☺ nasıl sizce ?