aasenamerve Aysealty benim bildiğim de Bade içki demek ama cennette verilen güzel içecek anlamında alkol anlamında değil yani. O yüzden yasaklı değil diye biliyorum 😊 bi bayana yakışan bir isim bence 😊 Allah uzun ömürler versin kızınıza🙏🏻
EsraDndar Bız hala düşünüyoruz ama elımızde hıcbırsey yok suan Rumeysa ve Ahsen var ısım bulmak gerçekten zor ısmıs 😌
FatmaKAlay EsraDndar rumeysa isminin anlami gözü çapakli kadin olarak geçiyor rüveyda ismi söylenişi rumeysa ya yakin anlami hoş nahif 😊 onu da düsünebilirsiniz
gnc UraSema çok güzel bir isim di mi birde ben kedi köpek besliyorum sokakta hayvanlara elinden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorum benim kızım da inşallah Benin gibi olur tam Benin kızımın adına uygun anlamı da
Rabia88 Kevser112 Aslı isminde sevdiğimiz isimlerden hatta hep şunu deriz Aslı varken surete gerek yok 💕
NurzelikCenk benim şuan cinsiyet belli değil ama kız olursa efran hazan yada elizan hazan koyalım diyoruz 😅
Ekimucizesi AppleCatCoffe 89 luyum merveyim.sınıfta hiç tek olamadım🤣tiksinti geldi 90 lı yılların popüler ismi