elediyebiri Mercimekmom 40+3teyim su saate kadar bisey yoktu. Su önce tuvalete gittim peceteye sanki böyle hafif lekelenme geldi. Ben de ne yapacagim konusunu düsünüyordum simdi.
Esracete Minnosunannesiii elediyebiri bende 40+3 deyim ama hiçbir belirtim yok hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz ☺️
Ahsen51 Mercimekmom 39+2 ne gelen var ne giden sanci desen hep çok ama neyi bekliyor prenses bilmem🤷♀️😂 beni heveslendirip geri kaçıyor pek bi nazlı olacak galiba 😍
busra2021 40+2 🖐️🤯 kontrolüm var bugün 41e kadar beklicezz hafif sancı var ama doğum sancısı değil belli 😒😂
Dilaraa06 Mercimekmom 40+1 sanci açılma kasılma 0 hic gelesi yok benim oğlanın doguramiyomm artık yürüyemiyorum doğsun istiyorum 😬😬
sun_la Mercimekmom doktora gittim sancıların başlamış hazırlıklı ol dedi ama açılmam henüz yokmuş. Su olup olmadığını anlamam icin de turnusollu ped verdi. Renginde değişiklik olursa hemen gel dedi.
Busra_0738 Mercimekmom poliklinikler kapalıydı ya tatile mi girdi haberim yok 😏 geldim tekrar acilden girip muayene olabilirsiniz dedi de tırstım valla 😂🙈
Dilaraa06 Mercimekmom aynen inat çıktı bizimki de ama bugün doğumu tetiklesin diye alttan muayene etti şimdi kasiklarimda ara sıra gelen sancılarım var