Busra_0738 Mercimekmom poliklinikler kapalıydı ya tatile mi girdi haberim yok 😏 geldim tekrar acilden girip muayene olabilirsiniz dedi de tırstım valla 😂🙈
Mervuras26 Mercimekmom gerçekten Mayıs anneleri doğuramıyor galiba 😂😂 bende 39. Oldum doktorum 40 a kadar doğmazsa suni sancı vericek bakalım nasip ☺️🙋♀️
Tgbygt Mercimekmom 38+6 2 cm açılma dışında bişey yok doktor yarın yatış verdi suni sancı takılacak banada😔
zeynoocuk Mercimekmom Yarın 40 haftama giriyorum 1 cm acilmam var doktor yarın karar vericez nolcagina dedii
Hilal2205 Mercimekmom güya 5 mayısda gelecekti hala bekliyoruz iki günüm kaldı geldi geldi gelmedi zorla gelecek artık 😂 40+5 haftalık oldum ağrılarla savaşıyorum resmen 🙄 bir an önce doğsun artık hayırlısıyla 🙌🏻
Busra_0738 Mercimekmom o yüzden döndüm valla 🙂 evde temizlik yapıyorum yerleri falan oturarak sildim 🙂
elediyebiri Mercimekmom daha hala düzensiz 😂 ahududu yapragi cayi ictim bekliyorum. Bu arada squat yapiyorum, pilates topuna oturuyorum 😂
Tgbygt Mercimekmom Canım benimki Cuma günü çatı muayenesi yaptı doktor onda söyledi ama ben farketmedim ve dördüncü doğumum🙈
Dilaraa06 Mercimekmom aynen inat çıktı bizimki de ama bugün doğumu tetiklesin diye alttan muayene etti şimdi kasiklarimda ara sıra gelen sancılarım var
Esracete Minnosunannesiii elediyebiri bende 40+3 deyim ama hiçbir belirtim yok hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz ☺️
elediyebiri Esracete Amin Canim. Ben düzenli olmasini bekliyorum. Siddet ve kasilma süresi artti, Ama kasilmalar arasindaki süre bir artiyor bi azaliyor. Sende Hurma ye Canim bol bol. Birde ada cayi Iyi diyorlar Ama.