Nst ye ayrı ücret öduyor musunuz muayeneye dahil mi bilgisi olan var mı

vecihaozcan Allah Allah kuzenimin eşi onunla yapti doğum ve çok memnun kaldı bende doktorumla anlasamasaydim Pakize hanıma geccektim

Ben İbrahim Alanbay’a gidiyorum çok memnunum. Benim ilk başlarda düşük tehdidi vardı hemen cep numarasını verdi ne zaman arasam ulaşabildim. Bir kere de hafta sonu gitmem gerekti irade hanım vardı oda aşşırı ilgiliydi tane tane anlattı. Ben önce koruya gidip sonra lokmana geçtim iyi ki de geçmişim çok memnunum.

balbocegimm Detaylı ultrason mu ? 450 lira canım detaylı ben a life a gidiyorum 12 haftadan beri hep belirgin vaziyetteykende cekiyo usg 2 boyutlu falan

balbocegimm 135 lira 12 den beri 2 boyutlu da veriyo fotoğraf normal siyah olandan da herseyine bakiyo detaylıca inceleyip anlatıyo bana

vecihaozcan pakize eylem şeker ari hocaya gidiyorum. Ilk oglumuda eylem hocayla yapmıştım

vecihaozcan evet karakteri öyle ama tecrübesi bilgisi noktasında harika gerçekten çok araştırdım ben. 2 3 arkadaşım benden once o doktorda doğum yaptilar tavsiyeleri üzerine gittim bende. Tatlı dil mi tecrübe bilgi mi diye mukayese yaptigimda tecrübesi onemli olduğuna kanaat getirdik eşimle. Ilk dogumumdan sonra hic bir sknti yaşamadım simdi ins 2. Doğumumu yaptiricak 15 mayista

Bende İbrahim alanbaya gidiyorum çok çok memmunum herşeyi güzelce sakince anlatıyor dinliyor dopum paketi almadım sadece kontrollerimde gidiyorum