Merhaba arkadaşlar Sincan Lokman Hekim hastanesine giden var mı? Doktorunuz kim memnun musunuz deneyimlerinizi paylaşır mısınız lütfen 🤗
Sincan Lokman Hekim
vecihaozcan o hastanede olumsuz bir anım oldunilk basta oraya gittim kese göründü takıplı oldugum doktor o an yoktu bende baska doktora gittim 1 hafta somra gel kalp atısına bakalım dedi bende 1 hafta sonra takıplı doktoruma randevu aldım içerı girince muayne hakkım ölmesın dıye geldım dedım doktorun bana karsı tavrı degişti bir anda usg ilr baktı ben bile gordum bebegı emin degılım göremedım dedi haftaya tekrar gel o zaman bakalım dedi tabi ben şok dısarı cıktım aglamaya basladım içimiz rahat etmedi aynı gun a life parka gittik orda kalp atısını duyduk bebeğin dunyalar bızım oldu sırf para almak ıcın kalp atısını dinletmedı bize bir dahada gitmedım o hastaneye bu yönde olumsuz tecrubem oldu
Eylul0652 dr kimdi
Elbet-birgun-kavusacagiz irade musagil
Eylul0652 benm doktorumda oydu melek gibi bi insan şahsen kurtajimida o yapti benimle agladi hatta tel nosunu verdi kurtajdan sonra herseyi sorabilirsin arayarak hastaneye gelmene gerek yok dedi gecenin bi yarisi benimle konustu telde..Uzuldum kotu aninizin olmasina
Elbet-birgun-kavusacagiz oldugu gibi aktardım ne yaşadımsa ilk başlarda cok şefkatli o kadar ilgiliydiki yazdıgımı yaşayınca bıraktım bende zaten devlette doğurmak ıstıyorum şehir hastanesınde devam ediyorum
vecihaozcan bende lokman hekim hastanesinin orada oturuyordum doğum icin bilemem ama başka konularda pek memnun olunmuyordu o hastaneden. Çevremden bir kac kisiden duymustum o hastane hem çok pahalı hemde aldığı parayi hakemiyor cokta iyi bir hastane degil diye. Ama yinede iyi arastirin.
Bende irade hocaya gidiyorum 27 haftalığım bi sıkıntı yaşamadım çok şükür bu zamana kadar ben biraz ters bi insanımdir bayan doktorla anlaşabilecegimi pek sanmıyordum ama ne dersem alttan alıp cevap veriyo diğer arkadaş gibi sıkıntı yaşasam bende bırakırım kötü bırakırım yani 😁hak veriyorum
Elbet-birgun-kavusacagiz
Bende doğum paketi aldım. Pakize eylem hanım ama çok soğuk bi heyecan gidiyorum don don göz teması bile kurmuyor İrade hanıma mı geçsem diye düşünüyorum
Seyma0368
İlgili mi sizin heyecanınızı paylaşıyor mu? Birde doğum paketi mi aldınız
vecihaozcan evet gayet ilgili kibar bi kadın doğum paketi aldım evet
Nst ye ayrı ücret öduyor musunuz muayeneye dahil mi bilgisi olan var mı
Seyma0368
Kendi numarasını verdi mi
06Zeynep
Canım ben nst ye girmedim daha ama doğum paketine dahil diye biliyorum
vecihaozcan Allah Allah kuzenimin eşi onunla yapti doğum ve çok memnun kaldı bende doktorumla anlasamasaydim Pakize hanıma geccektim
vecihaozcan evet telefonla hep görüşüyoruz
vecihaozcan teşekkür ederim 🥰
Eylul0652 cnm merhaba a life da detaylı renkli usg ücreti nedir bi bilgin varmi oraya gidiyorsan
balbocegimm 1 defa gittim baskada gitmedım bilgim yok