Eylul0652 benm doktorumda oydu melek gibi bi insan şahsen kurtajimida o yapti benimle agladi hatta tel nosunu verdi kurtajdan sonra herseyi sorabilirsin arayarak hastaneye gelmene gerek yok dedi gecenin bi yarisi benimle konustu telde..Uzuldum kotu aninizin olmasina

Elbet-birgun-kavusacagiz oldugu gibi aktardım ne yaşadımsa ilk başlarda cok şefkatli o kadar ilgiliydiki yazdıgımı yaşayınca bıraktım bende zaten devlette doğurmak ıstıyorum şehir hastanesınde devam ediyorum

vecihaozcan bende lokman hekim hastanesinin orada oturuyordum doğum icin bilemem ama başka konularda pek memnun olunmuyordu o hastaneden. Çevremden bir kac kisiden duymustum o hastane hem çok pahalı hemde aldığı parayi hakemiyor cokta iyi bir hastane degil diye. Ama yinede iyi arastirin.

Bende irade hocaya gidiyorum 27 haftalığım bi sıkıntı yaşamadım çok şükür bu zamana kadar ben biraz ters bi insanımdir bayan doktorla anlaşabilecegimi pek sanmıyordum ama ne dersem alttan alıp cevap veriyo diğer arkadaş gibi sıkıntı yaşasam bende bırakırım kötü bırakırım yani 😁hak veriyorum

Nst ye ayrı ücret öduyor musunuz muayeneye dahil mi bilgisi olan var mı

vecihaozcan Allah Allah kuzenimin eşi onunla yapti doğum ve çok memnun kaldı bende doktorumla anlasamasaydim Pakize hanıma geccektim

Ben İbrahim Alanbay’a gidiyorum çok memnunum. Benim ilk başlarda düşük tehdidi vardı hemen cep numarasını verdi ne zaman arasam ulaşabildim. Bir kere de hafta sonu gitmem gerekti irade hanım vardı oda aşşırı ilgiliydi tane tane anlattı. Ben önce koruya gidip sonra lokmana geçtim iyi ki de geçmişim çok memnunum.

balbocegimm Detaylı ultrason mu ? 450 lira canım detaylı ben a life a gidiyorum 12 haftadan beri hep belirgin vaziyetteykende cekiyo usg 2 boyutlu falan