Aselhifa ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bitki çaylarını bıraktım. Nane maydanoz kekik gibi söktürücü özelliği olan baharatlarıda 3 4 ay tüketmedim ne olur ne olmaz diye. Folik asit kullanmadım desem yerinde olur çok inanmıyorum yararlı olduğuna. Ben ilk aydan et balık tüketmeye başladım. Sabah kahvaltım hala değişmedi. Aç karnına bir tatlı kaşığı pekmez mutlaka hergün. Haşlanmış yumurta, 3zeytin, meysime göre salatalık domates(mevsimi olmayan hiçbir gıdayo tüketmeyin) bol miktarda peynir, 2 ceviz, 5 badem, 2dilim ekmek, bal kaymak, 1bardak süt. Arada kaçamaklar yapıyorum patates kızartması kıymalı yumurta krep tost nutella simit falan gömüyorum 😅 ama haftanın en az 4 5 günü bu kahvaltıyı yapıyorum. Yemeklerimde meysimine göre salata mutlaka yiyorum. Meysimine göre sebze tüketiyorum. Kuru bakliyat tüketiyorum. Nohut bebiş için çok faydalıymış. Meyve de tüketiyorum. Kısacası yararlı herşeyi yiyorum abartıya kaçmadan. Ama hergün yemeye dikkat ettiğim şeyler süt yumurta peynir ve salata. Avakado da yedim ilk 3 ay. Ama daha fazla dayanamadım o tada 🤣