Senmerve Aselhifa havuç suyu anne suyunu çoğaltıyor diyr duymuştum hastanede beklerken öyle kadınlar konusuyordu suyu azalmıs havuç yiye yite suyu çoğalmıs öyle demişti artık neksdar doğru bilmiyorum
gmzns Aselhifa mutlaka haftada bir balık yemelisin 😇 yumurta kahvaltıda atlama omlet yada haşlama olarak yiyebilirsin yoğurt süt meyve özellikle ceviz ilk aylarda çok önemli. Genel olarak protein ağırlıklı beslenmeye çalış ekmek un şeker tuz kullanmamaya çalış kilo açısından son aylara doğru daha rahat edersin
Aselhifa Burcummmm inşaAllah evet bende öyle düşündüm çok sıkmadan yavas yavas başlıycam İnşaAllah Allah razı olsun
gmzlpsln annelinkoo ben yumurtayi kayisi kivami olmadan yiyemiyorum oyuzden pek yiyemez oldum.sutu cok severim ama hamile oldgumdan beri beni rahatsiz etmeye basladi.karin agrisi yapiyo:(
annelinkoo gmzlpsln kaçıncı haftadasın ? Çünkü mide yanmasına da süt iyi geliyo diyolar. Hoş bana sadece ilaç iyi geldi.. süt içemiyorsan yoğurdun suyu çıkıyo ya hani ondan tüketmeye çalış çok çok faydalı
Daisytopian Kızlar merhaba, 13+4 deyim iştahımda ciddi azalma var. Yemek yerken de bol su içiyorum ve genelde su iciyorum. Çok az yiyorum bi çok şeyden tiksiniyorum ve kilo almak yerine kilo veriyorum. Ne yapmalıyım
Nermism Daisytopian ben de eynən çok az yiyorum,18haftamdayim.hic iştahım yok.ancaq ekşi tükətmek istiyorum
Busrakmsal Daisytopian Canım o haftalarda bende aynıydım hatta ilk 4 aya kadar sonradan 5. Ayda azaldı fakat bitmemişti şuan 28+5 im ve alttan az ağrı sancı dışında mide problemim olmuyor çok şükür birde baharatlı şeyler tüketmemeye gayret et onlar mide sorunlarına birebir helede gebelikte bulantı yanma nedeni su içmen iyi fakat yemek esnasında su içmen iştahını azaltır içmemeye gayret etmelisin ama yemek dışında elbetteki bol bol su tüketmekte fayda var vücudumuzun sadece gebelikte değil her dönemde suya ihtiyacı var Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı naip etsin. 🌹
AESahin Aselhifa bol bol yeşillik tüketin kalori bakımından ne kadar diyet gibi görünseler de folik asit yönünden çok zengin oluyorlar.Balik tuketimi çok önemli protein tavuk ve yumurta.cdviz badem kuru incir kürü ilan bı çok meyve.ben bunlara dikkat ettim bebeğimin kilosu da bı hafta onde gelişimi Cok güzel:)
kcnr Aselhifa birkaç kişi maden suyu demiş ama ilk haftalarda doktorum kesinlikle maden suyu içme dedi hurmayıda ve paketli gıdaları da yasakladı hani sizde doktorunuza danışarak öğünlerinizi ayarlayın nacızane fikrim allah korusun bebişlerimizi bende acıktıkca canım istedikçe yiyorum yumurta yıda iki günde bir tüketmye özen gösteriyorum fazlası alerji yapıyor hemen allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Aselhifa kcnr kcnr işte kimi ıyı dıyor kimi degıl dıyor en ıyısı genel olarak ıyı gelen yumurta süt urunlerı sebze balık tüketmek gerısı allahtan rabbım hepımızın yüzünü güldürsün İnşaAllah 🤲💙
Kiscimn Aselhifa ben ilk sicak süt ve nesquick içiyorum, 2 saat sonra yarı avokado, yumurta ve bol domates yiyorum, 1 dilim beyaz peynir. Kahve hiç içmiyorum, doktor yasaklandi ..
Yagmur_Metinn bsr1 bsr1 merhaba canım ben de 6+5 r giriyorum yarın ilk ultrason muayeneme gidicem. Sen ultrasona girdin mi bebeği veya keseyi görüntülediniz mi acaba? Dana önce bir boş gebelik yaşadım da ondan biraz endişeliyim..
bsr1 Yagmur_Metinn merhaba ben dr rahatsızlığım için gittiğimde sürpriz gebe olduğmu öğrendim dr direkt keseyi gördü beta 2427 çıkmıştı kalp atışı için gidicem inşaallah açıkçası bende endişeliyim kalp atışını duymadan içim rahat etmiyor
Nermism Gebeliyin ilk haftasından ta ki,simdiki haftama kadar en çok tuketdiyim ərik,çilek oldu.et hic yiyemiyorum,kalan hershey tuketiyorum.en çok tuketdiklerim şu iki shey
Ulku5138 Haftadayım yeşil yapraklı yiyecekler yiyorum, roka, pazı,avakoda, ceviz, badem, fındık içecek olarakta kefir ama midem bulanmaya başladı ondan.iştahım yerinde çok şükür
Pinaralper muallimehanimmom5 muallimehanimmom5 busra hanım sıze bılınclı yazdım cunku burada cok sey okuyoruz sureklı sunu yapmayın endıselenmeyın soyle olmaz boyle olmaz vs…ben bıraz daha sorulara okuyarak cevap verme taraftarıyım soruların dısında bazı cevaplar anlamsız ve endıse yaratıcı cınsten! Herneyse bende tabıkı sıze saygı duyuyorum yazdıklarınızada 🙋🏻♀️