biyologelif allah şifa versin 🤲 zamanı geldiğinde sağ sağlim kavuşun inşallah yavrunuza 🤲😢
Yaaaaa 99 olmuş ya bugün 😳
Annecik_ benim de 99 canım hiç bir hazırlık yok eşim de işsiz Allah yardımcım olsun 🙂
haydibakalim bu dönem allah herkesin yardımcısı olsun. Daha zaman var inş her şey yoluna girer. Evlere kapan demek kolay ama bunca insanın işi gücü ne olacak. En güzel şeyler sizinle olur inş
Annecik_ amiiin canım hepimizi Allah bu illetten kurtarır inşallah eksikler de hallolur ya Allah büyüktür iyi araştırxıktan sonra hiç dert etmeyelim :)
Annecik_ baska da bisey almam evde hic giyilmedik 5 li takim bile var 2 tane ama buyudukce mevsim gerekliligine ihtiyaca gore alirim zaten bebekler cok hizli buyuyor bilirsiniz
Annecik_ Benim sifir gün var 😂 hatta 2 gündür de fazladan icerde bebegim 😂😂 Ama keyfi Cok yerinde sanirim gelmek istemiyor 😂😂
elediyebiri oyyy oyyyy maşallah beklemiş ilk bebeğiniz mi
YunSer amin canım hepimiz kavuşalım inşallah 🤲🤲
Annecik_ Evet Ilk bebegim 🙈 Normalde 33. haftada Doktor dikkat et yoksa erken doguracaksin demisti😂 Ben baya fazla dikkat ettim sanirim ki bebisim 40. haftada hala Dogmuyor 😂😂
elediyebiri doğar annesi doğar hatta büyür dile benimki 4 yaşına girecek bile diğer ay ☺️ Yavrum benim sağlıkla kucağınıza alın
Annecik_ bizim alışverişler tamam çok şükür bi tek pişik kremi falan kaldı ama yıkama ütüleme işleri gözümde büyüyo o yüzden salmış durumdayım her şeyi 😂😂
Caglaarhan ohh ohh ne güzel ben ilk bebeğimde ilk heves bir kıyafet almışım annem almış kayınvalidem almış kardeşim almış derken bir yıkayayım dedim bir etiket kestim 2 saatimi aldı aman amannn 🤣🤣
Annecik_ Cok tesekkür ederim canim. Hepimiz saglicakla alalim bebeklerimizi kucaklarimiza 🙏🙏 Allah bagislasin oglunuzu da