aycanerbas Kndmr 32. Haftadan sonra hergün 5-7 hurma yemek gerektiğini duydum kolay bir doğum olmasını sağlıyormuş ama doğruluğu var mı bilemiyorum 😊
Sat1kocakkk Misoa hurmayı ne zmn yemeye başladın 21 haftalik hamileyim günlük 1 tane yiyorum haftalar geçtikçe hurma sayısını yukselteyimmi
Efeela Sat1kocakkk hurmanın ne kadar etkisi vardır bilinmez ama sizin haftanız için erken daha 🤭 doğumu kolaylaşsın isteyenler 36. Haftadan sonra yiyor
Misoa Sat1kocakkk canım ben son ayda çok yedim daha önce pek yemedim açıkçası. Gözünün önünde görebileceğin bir yere koy sık sık ye son ayında.
1234_bebegim_ Kndmr 3.bebegimde yapmadığım kalmadi doğsun diye kiz olmasına rağmen 40 haftayı doldurdu öyle doğdu 2 oğlumda birşey yapmadım 38. Haftada doğdular
Kndmr 1234_bebegim_ ay darısı başıma 38 oldu doğum yaklaşınca vücudunuzda değişiklik oluyormu benim karnım aşağı indi bunun farkındayım ve karnım taş gibi oluyor arada kasıklar ağrıyor ama gelen giden yok 😂
95hly Ben de 39+4 deyim. Yürüyüş, squat ahududu yaprağı çayı hurma hepsini yapıyorum ancak hiç sancım yok, 4 gün önce nişanım geldi. Sancımın başlamasını dört gözle bekliyorum 🥺
Sureyya06 Bademm2508 36 da başladık haftada en az 3 kere demişti doktorumuz korunmasız, çünkü spermdeki bir madde rahim ağzını yumuşatıp açılmayı kolaylaştırıyor 37+2 de doğum yaptım ilk doğum olmasına rağmen toplam 4, 5 saat kadar sancı dan sonra doğumum oldu 😊
Sureyya06 zynpcknn hiç korkmayın bizim doktorunuz önerdi normal doğumu destekleyen bir doktordu benim de doğumumu kolaylaştırdığını düşünüyorum
Gldlysr_6652 Kızlar ilk gebeliğim benim. Bu sancı nasıl bir şey tam olarak nereye ağrı giriyor nasıl anlayacağız doğumun başladığını
Nazbahar Mihricannn perine masajı youtube üzerinde maket hamile üzerinde uygulama videoları var canım açıp seyredebilirsin zeytinyağı hindistancevizi yağı gibi yağlarla eşin bebeğin çıkacağı yerin girişindeki kasa masaj yapacak her gün 5-10 dakika arası diye biliyorum ben 36 haftadan sonra önce bir gün arayla sonra her gün uygulanacak doğumda yırtık vs olmaması için
Miniikanne Zeynepezgi olurmu canım hanı unı hatırlamıyorum arastırma sonuclarında kayıtlı doguma dort hafta kala hurma yemeye baslayanla yemeyenler arasındakı yuzdelık seklınde verılmıs sende arastır ıstersen peygamberımız onermıs hamıle kadınlara bolca hurma tuketmelerını onerınız dıye yanı sancıdan sonra nefes alamıyosun bıde bırseyler yeme telasınamı dusucek ınsan