aannepandaa Ysmn_yknn dizlerin üzerinde yada alaturka wc lerde oturma pozisyonunda. Yani bebeği aşağı itebilecek şekilde.
Melo3535 Elifmstf kilosu 3.100 canım yaptır sen korkulcak bişey yok saniye sürmüyo açılman var mı ona bakar en azından doktor
Elifmstf Melo3535 37.haftada çatı muayenesi yapicani demişti bayramdan sonra kontrolum var o zaman muhtemelen bakar diye düşündüm canım. Kilosu da bebişinin gayet iyi korkma. Kendini dinle sancın biseyin olursa git mutlaka keşke benim bebiste 37 bitip 38e gelse 😇🥰
Mdneee123 Ilbytcge 40+5 teyim fakat gelen giden yok bugün yapmadığım kalmadı hurma ağacı na dönüşeceğim😅merdiven inip çıktım 3 saat yürüyüş yaptım spor yaptım sıcak duş aldım 2 defa ama gene bişey yok ☹️
Caglacayir Mdneee123 bende 40+1 deyim ne gelen var ne giden ev temizledim hurma yedim leslie yaptım denemediğim şey kalmadı daha kanala bile girmemiş halen başı kasıklarda
Mdneee123 Caglacayir benimki kanala gireli 2 ay oldu hatta doktor çok iyi baya assagida dedi ama gelmiyor beklenen 😂gelmiyor gelmekte olan
Caglacayir Mdneee123 en azından sizinki kanala girmiş 😂 bakalım keyfini bekliyoruz bebeklerimizin resmen şimdiden başına buyruklar 😂
Miniikanne Zeynepezgi olurmu canım hanı unı hatırlamıyorum arastırma sonuclarında kayıtlı doguma dort hafta kala hurma yemeye baslayanla yemeyenler arasındakı yuzdelık seklınde verılmıs sende arastır ıstersen peygamberımız onermıs hamıle kadınlara bolca hurma tuketmelerını onerınız dıye yanı sancıdan sonra nefes alamıyosun bıde bırseyler yeme telasınamı dusucek ınsan
egeninincisii Kndmr Hamile değilim ama hamileyken doğuma yakın squat yaptım, sürekli duşa girdim, hurma yedim, yürüyüş yaptım. Doğumum kolay geçmişti :)
MrsAkuzum Aysee25 Siz ne yaparsanız yapın onun geleceği zaman ve geleceği delil belli bizler sabırsız oluyoruz. Eğer herşey yolunda ise beklemeniz tavsiye ederim ayrıca başka bir doktordan da fikir alabilirsiniz. Netice yine sezaryen olsa da erkenden bebeğin doğması yerine daha ileri bir tarih düşünebilirsiniz
MrsAkuzum alyagulce valla 15günü geçti Baya da iyiyim :) hurmalar medineden gelme çok keskin değil ki buradan aldıkları mi da mutlaka glikoz sütununa batiriliyor diye hep suda bekletip yiyorum
Kardelen21 Ben 37+4de çatı muayenesi oldum açılman başlamış bebek doğum kanalına inmiş dedi doktor bugün 38+3 olduk hala gelmedi 😞 her gün yürüyüş yapıp sıcak duş alıyorum merdiven inip çıkıyorum o çok korkulan sancıları dört gözle bekliyorum 😔
Kndmr Kardelen21 orana perine masajı yap canım ben fark ettim oram ilk yaptığımdaki gibi değil öyle zorda değilmiş ya kendi kendine yapabiliyorsun sağlıkla gelsin inşallah yavrularımız her gece doğuruyorum bakalım gerçeği ne zaman 😂😂😂❤️ Kafayı yidim iyice
Minnosanne06 Sezinas egzersiz programı efenim. Kendinizi çok yormadan yer hareketlerini yapabilirsiniz