Hadiyemom ib_21 aynı gündeyiz hatta artı üçdeyim ben☺️bişey sorucam kasık ağrıların oluyor mu benim kasıklarım ağrınca popo deliğim bile ağrıyor bu normal mi sence, erken doğum olmaz dimi.
Tugbain41 seyram hiçbir fikrim yok ben özelde doğum yaptım orda yaptılar ama devlette de var mıdır bilmiyorum maalesef
Kndmr Sose doktorun eline eldivenle jel döküyor vajinana giriyor oradaki kemiklerin arasını ölçüyor doğuma uygun olup olmadığına bakıyor 😌
Kndmr 1234_bebegim_ ay darısı başıma 38 oldu doğum yaklaşınca vücudunuzda değişiklik oluyormu benim karnım aşağı indi bunun farkındayım ve karnım taş gibi oluyor arada kasıklar ağrıyor ama gelen giden yok 😂
Kndmr Kardelen21 orana perine masajı yap canım ben fark ettim oram ilk yaptığımdaki gibi değil öyle zorda değilmiş ya kendi kendine yapabiliyorsun sağlıkla gelsin inşallah yavrularımız her gece doğuruyorum bakalım gerçeği ne zaman 😂😂😂❤️ Kafayı yidim iyice
Sose Kndmr senle aynı durumdaym şuan.. Kafayı yemiş bulunmaktayım ve her gece doğuruyom mu acaba diye uyanıyorum 😅
Hasret90 Tugbain41 Gözunuz aydin bende epidural normal dogum istiyorum ama nasil.oluyor belden asagisi tutmuyormu
Tugbain41 Hasret90 yok öyle değil, her şeyinizi hissediyorsunuz sadece ağrınızı hissetmiyorsunuz onun haricinde yürüyebiliyorsunuz her şey normal devam ediyor