Efeela Alyasu92 yok arkadaşım eliyle bakacak ama saniyelik bir şey rahat olmaya çalış ve başka bir şey düşün o an hemen bakar zaten doktorun☺️
Sonay-34 Alyasu92 ayyy yok hiç kasacak bişi yok yorumlara çok aldırma kendini kasma noluyor aman diye tedirgin davranma yeter zaten bir dakika bile sürmüyor ki jel sürüyor parmağına kontrol ederken zaten
Asliyim Aysee25 anlayamadım kemik yapısı derken 😲ben eğitim almıştım aldığım eğitimde ebenin tavsiyeleriydi arkadaşta yazınca paylaştım
-BusraKA- Leylakkk bugün hurma ve zetinyağlı limon içim doğum sancılarım çıktı nts de tesadüf mü bilmem ama işede yaramış olabilir 😅
Leylakkk -BusraKA- ise yaradıysa ne mutlu canım benim gorumcemin hiç yoktu sancısı bu karışımı ictiginin 2. Gecesi doğuma gitti😍
Elifmstf Melo3535 bilgim yok canım doktoruna bilgi ver bence. Kimisi bı iki güne kimisi 2 haftaya kadar bekliyormuş. Ama bebeği koruyan tıpa görevi gördüğü için enfeksiyon riski artabilir diye doktor bilgisi olması iyi olur. Benim doktorum nişanın gelirse gel hemen demişti😏
Elifmstf 36 haftalık olduk bizde bunlara ne zaman başlanılması gerek hurma yemek pilates topunda zıplamak gibi. Geç mi kaldım erken mi baslanmaya. Bı yandan gelsin istiyorum artık erken mii🙄😇
Melo3535 Elifmstf çatı muyanesi yaptırdın mı canım benim 2 cm açılmam vardı hurma ye yürü bol bol demişti doktorum ama 2 gün geçti nişanım geldi bilmiyorum bende erken mi değil mi
Melo3535 Elifmstf söyledim sen ağrılarını takip et stres yapma dedi ama çok ağrım yok kasıklarım biraz ağrıyor erken mi 36 hafta kuveze girmez inşallah 😢
Elifmstf Melo3535 yok canım erken değil 36 hafta bende doğsa diye bekliyorum kuveze girmeyeceği haftalar bunlar korkma. Kilosu nasıldı bebişin? Ben daha çatı muayenesi de yaptırmadım en son 34 haftalıkken gitmiştim. Burda da okuduğuma kararsız kaldım başlamaya geç bile kalmışım o zaman
MrsAkuzum alyagulce valla 15günü geçti Baya da iyiyim :) hurmalar medineden gelme çok keskin değil ki buradan aldıkları mi da mutlaka glikoz sütununa batiriliyor diye hep suda bekletip yiyorum
raabiia Kndmr benimde son 13 ama hiç gelcekmis gibi hissetmiyorum ya nst de sancım cıkmadı bana arada giriyor göbegimde düştü aslında ama bilemedim😂
Melo3535 Elifmstf kilosu 3.100 canım yaptır sen korkulcak bişey yok saniye sürmüyo açılman var mı ona bakar en azından doktor
AysegulAkdag Kndmr Hurma yiyin diyorlar kasları calistirirmis. Hem diyetisyen hem de dr um hurmayi yemememi soyledi. doguma yakin gunde 3 4 tane yiyiliyormus.
Hokmak Ozlemmirza eğer istanbuldaysanız muhakkak nehir bayram ile görüşmenizi tavsiye ederim ssvd konusunda en iyi doktor diyebilirim. Sakarya’da da Sevilay hanım ssvd da süper
ib_21 zumre28 doktorum yaptı bikaç saniye göstermek için, hafif yanma dışında acı hissetmedim. Dün ve bugün yaptım yaklaşık 5 dakika, hafif yanma oluyor acı denemez. Zamanla oda olmayacak, doktorum o şekilde anlattı :)