34_21_23 garatt35 https://ty.gl/nucisa3 trendyolda daha ucuz şuan hepsiburada da yükselmiş biraz 940 TL olmuş
Metehan_ve_annesi Hlmdmr Hepsiburada dan Baby tech marka 3 kademeli,sallanabilir,tekerlekli beşik aldık 700 TL ye. Gayet güzel içinde cibinlik,yorganı,nevresim,yatağı her şey mevcuttu.
Eceatesx CeyhunMelikeMislina Adana da Gül bebeden aldım orda kurulu hali vardı güzeldi bendeki daha kurulmadı 😊
CeyhunMelikeMislina Eceatesx canım şimdi bende sordum 420 kampanya dedi acaba nasıl ? Bende mi sipariş versem bilemedim 😊
Eceatesx CeyhunMelikeMislina vallahi daha ben kullanmadım kurmadım da ama mağazada çok hoşuma gitti içi falan güzeldi ama siz oda falan yapacaksaniz farklı model seçin isterseniz biz hemennoda yapmicamiz için geçici olarak bunu aldık 🌸
tinymom Minikbiranneee beşikten ziyade yan korumalık ve cibindiliğr bayıldım hepsini aynı yerden mi aldınız ve nerden 🤗 sağlıkla kullansın inşallah 🤗
benanerva Hlmdmr ben meltem besik aldim 2 3 yasa kadar kullanılıyormus e bebekte veya baska magazalarda gördüm 1600 1700 civari en uygun. Bizim evin burada nokta bebe diye biyer var oradan 1400 tl ye aldik gayet saglam görünüyor.
Hlmdmr ZM11-2019 evet sepet istemiyorum ilk 6 ay kullanılır ilk çocuk olsa neyse benim 3. Çocuğum almışken kullanabilmeyi. Istiyorum diğer arkadaşların attığı resimlerdeki gb bisey düşünüyorm