Hlmdmr ZM11-2019 evet sepet istemiyorum ilk 6 ay kullanılır ilk çocuk olsa neyse benim 3. Çocuğum almışken kullanabilmeyi. Istiyorum diğer arkadaşların attığı resimlerdeki gb bisey düşünüyorm
greybrde Hlmdmr ikeada var aynı şeyden bahsediyorsak eğer onlineden bakabilirsiniz 750₺ idi en son benimde çok hoşuma gidiyor
Bsraklc Hlmdmr Bebekonforbesik var Instagram’da sayfaları var fiyatları çok uygun ordan anne yanı beşik aldım daha kullanmadım ama güzel geldi istediğim gibiydi 🌺
cnnceylan Bizde ıkeadan aldık bide ince yatak aldım içine bayada sağlam tanıdıklar var 2 yaşına kadar kullandıklarını söylüyorlar
tinymom Minikbiranneee beşikten ziyade yan korumalık ve cibindiliğr bayıldım hepsini aynı yerden mi aldınız ve nerden 🤗 sağlıkla kullansın inşallah 🤗
Seymaay Hlmdmr çilekten aldım sadece beşiği 720₺ ama kaliteli tavsiye ederim. Piyasada ki içerisinde yatak uyku seti olanlar çok dandik
korkmazkubra Hlmdmr Canım ben letgodan aldım.2 kademeli anne yani olabiliyor sıfırdan farksız 300 tl ye aldım cibinligi korumaligi yatağı hepsi içinde
Merve_Sa Hlmdmr ggbaby_storeden aldım şuan kargoda nasıl gelecek bilmiyorum ama hamak beşik hediye anne yanı beşik alanlara bi bakın isterseniz
Minikannebsr baryaz bende aynı markayı düşünüyorum kalitesi nasıl beğendiniz mi? Uyku seti falan kullanılabilecek gibi mi?
Hlmdmr Ysmn_yknn ayrı odada yapicam gitmesine gerek yok bunu yatak odasına alicam 2 yaşına kadar kullancak
Rabis01 Hlmdmr ebebekten aldim canim kaliteli bir sorun olsa muhattap olucagin kisiler var sorun yasamazssin ilerde aynisi instagram sayfalarinda da var daha uyguna ama bir sorun olsa muhattap bulamazssiniz karsinizda