Metehan_ve_annesi Hlmdmr Hepsiburada dan Baby tech marka 3 kademeli,sallanabilir,tekerlekli beşik aldık 700 TL ye. Gayet güzel içinde cibinlik,yorganı,nevresim,yatağı her şey mevcuttu.
Hlmdmr Eceatesx yok canım ahşap normal beşiklerden bahsediyorum 3. Çocuğum sepet beşik 6 aydan sonra kullanılmaz sonrasında kullanmyacagim için 2 yaşına kadar yapabileceği ahşap beşik istiyorum
[silindi] Hlmdmr ben vivenseden aldım üç kademeli ayrıyeten sallana bilir sabitlene bilir şeklinde 700 TL canım
benanerva Hlmdmr ben meltem besik aldim 2 3 yasa kadar kullanılıyormus e bebekte veya baska magazalarda gördüm 1600 1700 civari en uygun. Bizim evin burada nokta bebe diye biyer var oradan 1400 tl ye aldik gayet saglam görünüyor.
baryaz Ben heyner almıştım 620 liraya 2 ay önce indirimdeydi şu an ne kadar bilmiyorum 3 kademeli anne yani olabiliyo uyku seti cibinligi herşey dahil fiyat
Minikannebsr baryaz bende aynı markayı düşünüyorum kalitesi nasıl beğendiniz mi? Uyku seti falan kullanılabilecek gibi mi?
ZM11-2019 O beşik uzun süre kullanılmıyor arkadaşlar bende bambu beşik aldım letgodan büyük hem 1 2 yaş kullanır diye düşünüyorum
baryaz Hlmdmr henüz kullanmadım kızımı bekliyorum son 2 gün inşallah 😊 ama kurduk çok beğendik zaten baya araştırarak almıştım indirime denk getirdik kullananların yorumları güzeldi