Merhaba güzel anneler 🌸 Bu günleri görebilecek miyim derken sonunda büyük gün geldi çattı 😍 pazartesi günü sezeryan olacağım oğlumu kucağıma alacağım inşallah hayatımda hiç anestezi almadım büyük bir ameliyat geçirmedim hem korku hem heyecan var çok fazla 😞 ama çok da mutluyum duygularım çok karışık. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız , bebek sahibi olmak isteyenler de en kısa zamanda güzel haberler alırlar inşallah 🙏
Şafak doğan güneş 🌞
minikbaby06 ahh ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲 Spinalmi genel anestezimi olucaksın?
YagmurEmrah35 amin inşallah teşekkür ederim 🙏 spinal olacağım
minikbaby06 Allah sağlıkla kavuştursun ☺️ inşallah güzel geçer
minikbaby06 Ah ben de Salı günü sezaryen olacağım 🥰 Her ne kadar normal doğurmak için çırpınsam da dönmüyor bebeğim😕 Dediğin gibi hem korku hem heyacan ve her şey çok yoğun… Ne hissedeceğimi bilemiyorum 🤷🏻♀️ hayırlısıyla sağlıklıca alalım kucağımıza oğluşlarımızı 😍😍
depsizoo amin inşallah teşekkür ederim 🤩
ZehraBasak ayy çok karmaşıksınız şuan değil mi 😞 9 ay boyunca mide bulantısı çektim ne zaman bitecek diye ağladım şimdi de bitiyor diye ağlıyorum 😂 hamilelik kafası çok garip gerçekten
minikbaby06 hem de nasıl karmaşık🙄😞 Bilemiyorum.. Özlermiyim sanmam.. Eski halimi çok özledim.. Çok yoruldum ve çok sıkıldım sanırım pandemide evde olmak zorunda kalmamız da bizi çok gerdi.. Gelsin artık diyorum bi yandan.. Bir yandan baş edebilecekmiyim diye de korkuyorum 🤷🏻♀️ ah çok karışık🤷🏻♀️🥲
minikbaby06 Kaç haftalık olcak doğum yapacağın gün
ZehraBasak pandemi beni de mahvetti. Hele son hafta delirecektim resmen korona olursam hastanem kabul etmeyecekti başka biyere sevk edeceklerdi bunun korkusu iyice gerdi beni 😞
depsizoo 39+2 oluyor
minikbaby06 al işte aynı korkular..? Ben ya doktorum korona olursa diyede panik atak geçirdim😂 Kafayı yemeden doğursaydık bari.. 🤷🏻♀️🥲
minikbaby06 hm hep 40 öncesi oluyoda o yüzden sordum
ZehraBasak kafayı yedik bile bence çok geç 😂
depsizoo normalde 38 den sonra yapılıyor sezeryan ama doktorumuz 39 u beklemek istedi ☺️
minikbaby06 anladım canım
minikbaby06 😂😂 Kaçta gideceksin hastaneye 🥰
@minikbaby06 Rabbim hayırlı ve kolay Doğum nasip etsin inşallah 🙏🏻 11 günlük taze anneyim 2. Sezaryenimi oldum 😊 odadan ameliyathaneye inene kadar hep dualar okudum, yapılan her işlemde aklıma hangi sure geldiyse okuyup dua ettim. Bebeğim doğdu gördüm onu okudum. Onu götürdüler yine odaya çıkana kadar dualar ettim okudum. Rabbim kolaylık verdi çok şükür 🙏🏻 Hiç korkmayın sürekli dua okuyun su gibi akıp geçecek zaman 🥰
ZehraBasak 10 da hastanede olacağım 11 de ameliyathaneye ineceğiz ☺️
Bugcuu çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 😍 sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah 🥰