• Doğum
  • Şafak doğan güneş 🌞

minikbaby06 al işte aynı korkular..? Ben ya doktorum korona olursa diyede panik atak geçirdim😂 Kafayı yemeden doğursaydık bari.. 🤷🏻‍♀️🥲

depsizoo normalde 38 den sonra yapılıyor sezeryan ama doktorumuz 39 u beklemek istedi ☺️

@minikbaby06 Rabbim hayırlı ve kolay Doğum nasip etsin inşallah 🙏🏻 11 günlük taze anneyim 2. Sezaryenimi oldum 😊 odadan ameliyathaneye inene kadar hep dualar okudum, yapılan her işlemde aklıma hangi sure geldiyse okuyup dua ettim. Bebeğim doğdu gördüm onu okudum. Onu götürdüler yine odaya çıkana kadar dualar ettim okudum. Rabbim kolaylık verdi çok şükür 🙏🏻 Hiç korkmayın sürekli dua okuyun su gibi akıp geçecek zaman 🥰

Bugcuu çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 😍 sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah 🥰

minikbaby06 ah🙏🏻 dualarım sizinle 🙏🏻 sağlıklıca al evladını kucağına inşallah🧿🧿 Tez vakitte de sağlama kavuş huzurlu bir anne ol🙏🏻🙏🏻🙏🏻

@minikbaby06 amin inşallah 🙏🏻🥰 sizde sağlıcakla kavuşun, hayırlı evlat olsun sağlıklı güzel ömrü olsun inşallah 🥰🙏🏻