Deniz95 alininannesiii bende medicine gidiyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz ben Yasemin hanıma gidiyorum
alininannesiii Deniz95 Fatma hanıma ama çok ısınamadım donuk bir kadın robot gibi anlatıp geçiyor 🤷🏼♀️
Minaliy Kghkflfk ben şuan gebe değilim canım ocakta dış gebelik geçirdim tavsiye üzerine serpil hanıma gidiyorum kendisi aynı zamanda tüp bebek doktoru tedavi aşamasındayız henüz muayenesi 304 tl. Doğumu sorduğumda banada 8500 demişlerdi
Kghkflfk Minaliy vedat beyinde tüp bebek yaptığını duymuştum ama tam bilgim yok. Eviniz hangi sitede hastaneye yakınsa site indirimi yapılıyor
PsikologEzgiAlbas Seda_nrr normal doğum 8.500 spinal normal 9.200 sezeryan 9.000 epidural sezeryan 10.500 🌸
Minikturtageliyor balbocegim27 muane hakkı sınırlaması yok. Tüm testler, detaylı ultrason, oda kapı süsleme, 1 gün kalma, kısaca her şey aklıma gelmedi 😂
Mrvksm Gulsah60 memnun musunuz acaba hem doktor hem hastane yönünden. Ben de bu hafta bir doktora karar verip muayene olmayı düşünüyorum
Gulsah60 Mrvksm çok memnunum doktorum çok ilgili ve Güler yüzlü 🥰 ben daha sormadan soracağım şeyleri cevaplıyor en başından beri doktorum kendisi değiştirmeyi düşünmüyorum ☺️ Öneririm gönül rahatlığı ile