Burcu4135 _ilknurr_ cokkk memnunum. Cok seviyoruz doktorumuzu ilgi alaka cok iyidir. Tuzladan kadıköye gidiyoruz onun icin. Tavsiye ediyorum kesinlikle.
Aysun1983 Minaliy Hüseyin beye gidiyorum ben arkadaşım Seval e gidiyordu geçen sene şimdi yine hamile hediye hanıma gidiyor
Aysn0232 Yunel doğum fiyatlarını biliyormsn canm bende orayı düşünüyorum bide hangi doktora gidiyorsun memnunmusun çok soru sordum galiba 😅
Mrvksm Gulsah60 memnun musunuz acaba hem doktor hem hastane yönünden. Ben de bu hafta bir doktora karar verip muayene olmayı düşünüyorum
Kghkflfk Minaliy 8500 normal doğum dediler size ne kadar dediler muayene ücreti ne kdr veriyosunz kaç haftalık sizn
Seda_nrr PsikologEzgiAlbas doğum ücreti hakkında bilginiz varmı :) ben avcılar medicanadayım ama beylikdüzünün fiyatları nelerdir
PsikologEzgiAlbas Seda_nrr normal doğum 8.500 spinal normal 9.200 sezeryan 9.000 epidural sezeryan 10.500 🌸
Minaliy Kghkflfk ben şuan gebe değilim canım ocakta dış gebelik geçirdim tavsiye üzerine serpil hanıma gidiyorum kendisi aynı zamanda tüp bebek doktoru tedavi aşamasındayız henüz muayenesi 304 tl. Doğumu sorduğumda banada 8500 demişlerdi