Hafissee Eylulmom1 fatma sevra doktora gitmiştik biz memnun kalmadık direk değiştirdik muayene kaç tl oldu şuan orda
Eylulmom1 Hafissee 100tl veriyordum ben yılbaşından sonra zam geldiyse bilemem. Siz ne kadar veriyorsunuz
Arifcaninannesi Hafissee filiz altinok yigit hatta raziye hanim ilknur hanim soyadi misirlioglu diye bir doktorda var bunlar heosi ikinci kattalar
Gulsah60 Mrvksm çok memnunum doktorum çok ilgili ve Güler yüzlü 🥰 ben daha sormadan soracağım şeyleri cevaplıyor en başından beri doktorum kendisi değiştirmeyi düşünmüyorum ☺️ Öneririm gönül rahatlığı ile
Ervaceylin Gulsah60 kesinlikle katılıyorum çok ilgili bir doktor ben 6sene önce oglumada ona gitmiştim şimdi de Zeynep hanıma gidiyorum çok tatlı guleryuzlu 🤗
Yakubra Aysenurba merhabalar ben de antepteyim akademi hastanesine gidiyordum bu ana kadar ama hiç memnun kalmadım. Sizin de muayeneniz ne kadar acaba ? Bir de doğum paketi almayı düşünüyor musunuz hangi hastanenin paketini önerirsiniz ?
Dilosceylan maviscik77 bizde Yüksekova’da görevdeyiz ama doktor bulamıyoruz kendimize 🤷♀️ Van da bildiğiniz iyi bir doktor var mı lütfen bilenler yazabilir mi 🤔
Gupssse niss123 aynı doktor olması lazım tek doçent özlem hoca ama soyadı gün eryılmaz diyebiliyorum ben de o da doktora gdiyrm