Melihakrds AzraninAnnesi08 eylem hocayı bilmiyorum memnunsanız ben irade hocadan başka doktora gitmedim ilk ona gittim memnun olunca devam ettim normal doğum için o kadar cesaretlendirdi ki beni benim bebeğim doğum kanalında ama kafası yeteri kadar aşağıda değildi suyum geldi bebek hala tam inmemişti başka bi doktor olsa beni sezeryana alırdı ama o sabırla normal doğum için uğraştı
Nurayademir Mom017 henüz doktora karar vermedim 15 gun snra nasip olursa geleceğim o zamn karar vereceğim ama aklımda şuan 3 doktor var özel sağlık ayşe seçil hanım, deva hazar hanım, nuray aydın bir de 😀😇
bbgmm tugbis06 benim evimde yakın ancak benim ilk gebeliğim sezeryan olduğu için buda sezeryan olucak. O yüzden normal doğum hakkında tecrubem yok. Birde hafta olarak sizden küçüğüm 12 haftaligiz
Denizz-Derya Asyaayaz1 amin inşaallah detaylıda bir nokta çıkmış kalbinde küçücük birşey Aygün hanım söyledi yeni öğrendim umarım zamanla geçer🥺
sakikrat Denizz-Derya normal 2600+corona test 200 tl zorunluymuş o testte sezaryen doğumda 3 bin + 200 test ama bunlar sigortalı olanlar için verilen fiyatlar canım ♥️