Denizz-Derya Asyaayaz1 amin inşaallah detaylıda bir nokta çıkmış kalbinde küçücük birşey Aygün hanım söyledi yeni öğrendim umarım zamanla geçer🥺
Asyaayaz1 Denizz-Derya aynısı bendede var cnm parlaklık çıktı detaylı zamanında bu hafta kontrole gidicem inş geçmiştir sende stres olma çoğu hamilelerde olan bişeymiş🌸
sakikrat Denizz-Derya normal 2600+corona test 200 tl zorunluymuş o testte sezaryen doğumda 3 bin + 200 test ama bunlar sigortalı olanlar için verilen fiyatlar canım ♥️
Denizz-Derya sakikrat muayenesi ne kadar sanırım Yeşim hanıma gidiyorsunuz çok teşekkür ederim bilgilendirme için😊
sakikrat Denizz-Derya 100 tl muayenesi yok ben saide hanıma gidiyorum çok tatlı anaç bir doktor çokta bilgili ☺️♥️
Asyaayaz1 Denizz-Derya 24 haftalıkken kontrole gitmiştim şuan 27+4 hafta içine randevu alıp tekrardan gidicem🌸
Denizz-Derya Asyaayaz1 inşaallah geçer canım bu arada benim sağlık ocağı problemim var hala eski adresimde ikametgahım kısıtlamalardan sonra düzelteceğim sen hangi sağlık ocağına gidiyorsun ya da hiç gittin mi
Asyaayaz1 Denizz-Derya ben Küçükköy Beşyolda oturuyorum oradaki sağlık ocağına gidiyorum adresimi henüz buraya alamadık ama e devlet üzerinden sağlık ocağını buraya aldırdım tahlil falan istenildiği zaman orda yaptırıyorum..
ecenuralici Kağıthane yeni huzur tıp merkezine gidiyorum. 30+3 üm. Şimdi Doğum yapacak bir hastane arıyorum kendime. Beyoğlunda oturuyorum. Doğum için Makul fiyatlı özel hastane önerisi olan var mı 🤔
Hsniye Cilekkz-22 aaaa şaşırdım açıkcası ilk defa duyuyorum bu tarz bişey . O yüzden bişey diyemiyorum benle ilgisi alakası davranışları çok iyi .
yusufalpmom MerveKaya38 bende gecen sefer Akif hocaya gittim memnun kalmadım bu ay sonuna kontrolüm var canım bende Dinçer hocaya geçiyorum ınsallah 🌼
MerveKaya38 yusufalpmom ben çok memnunum şükür Dinçer hocadan doğumuda onda yapcam konustuk rabbim utandirmasin inslah sağlıkla zamanında kucağımıza alırız inşallah canım