Zehra-33- Aysun1983 hımm sen sonuna gelmişsin inşallah hayırlı şişesiydi alırsın kucağına 🥰benime 28 hafta ben daha karar veremedim normal mi sezeryan mi bide medikalpark konusunda kararsızım Hüseyin bey çok iyi ama medikalin fiyatları sürekli artıyor ama konforu nasıl bilmiyorum yani doğumdan sonraki kalacağın oda vs ne kadar fiyat verdiler size
Addile Bende konyadayım şuan farabiye gidiyorum ama kımya şehir hastanesine geçmek istiyorum önereceginiz dr var mı
akdasrabia Nuray11 canım bende samsuna gelicem doğum yapmaya hangi doktora gidiyosun acaba memnun musun
Mavi34 Yaprakdokumusever sağlıkla kucağına al inşallah bende 12+4 deyim. Bu ikinci deneme.ilk seferde 10.haftada kalbi durmuştu bebeğin. Bu defa inşallah sağlıkla dünyaya gelsin bekliyorum
Canan340 cgla1 bende çok iyi seyler duyuyorum nedense, aslına bakarsan bende çok kararsızım iki doktorum da çok iyi hem özel de hem dem devlette, Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
fyznrilter MineSe Bende ümraniye hisar çamlıca hastanesine gidiyorum doktorunuz kim acaba memnun musunuz 😊