İçime sinen bir isim bulamadım henüz fikirlerinizi bekliyorum 🌼
Oğluşuma isimm 👶
ilknurugurr bende daha kararsısım bulamadm ama aklmdakileri sizle paylaşaym fikir olsun ege emir demir güney mete han ömer beğendğm isimler
ilknurugurr benim oğluşumun dolunay, yankı ismine bayılıyorum 😁 nadir isimler.. herkeste olan isimler pek hoş olmuyo bence
Daceeyes demir çok iyi 👏
Daceeyes çok teşekkür ederim 🌸
Dolunayimiz gerçekten çok zormuş isim seçmek bir türlü karar veremiyoruz 🙈
ilknurugurr mirza
Miraç
Poyraz
Miran cok beginiyorum bu isimleri egerki oglum olursa mirza ali koymak istiyorum
ilknurugurr aytuğ
Rusen96 Miran ismini bende düşünüyorum aslında ama kararsızım yanına bir isim koymak gerekir mi acaba diye hiç birşey bulamazsam Miran olacak büyük ihtimalle 😌
Benim oğlumun adıda Poyraz Aras olacak Allah izin verirse 💙👼 ama beğendiğim isimleride yazıyım fikir olsun
Ezel, Atlas, Sancar, Aybars, Rüzgar, Toprak, Ateş, Baran, Kılıç Arslan, Alparslan, cihangir ☺️
Oğlumun adı arden olacak inşallah 👼💙
ilknurugurr aklımda 3 erkek ismi var Yağız Yalın Yiğit favorim yalın oğlum olursa ilerde yalın ismi için direticem kesin bunların yanı sıra Haktan Görkem Diyar bu isimlerde fikir olsun size 🌸
ilknurugurr ben poyraz koycam nasip olursa 😍 ama sevdiğim isimler doruk Alp . Doruk. Ömer asaf. İshak .
Mervesngr71 Maşallah adıyla doğsun inşallah 😌
Gamze_cvs1011 Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 😌
EdaYade çok teşekkür ederim 🌸🌸
SIL1 çook teşekkür ederimm🌼🌼
ilknurugurr Biz Aras Ege koyduk🧿💙
WmonallissA maşallah 😌🌼
ilknurugurr ömer yağız, Emir kaan, Eymen, Fatih, Çınar, Barış, Ömer Yiğit, Yağız