Serapem 2525_zyno cnm 23 aylıkken öğrenmiştim hamile.oldugumu aralarında tam.2.5 yas farki olacak nasip olursa🥰
Minnnosum_16 2525_zyno Var canım bende bir prensim var bu ayın 28 inde yaşına girecek öteki de 2 hafta sonra 5 aylık olacak ama bizimki kaza kurşunu 😊
Serapem 2525_zyno aminn Allah razı olsun Cümlemiz insallah sağlıcakla alalım kucağımıza bebeklerimizi 💕💕
feyzaa34 2525_zyno benimkide 19 ay var kimse laf etmedi en iyisini yaptın diyor duyan bende ilkten vicdan yaptım kızımla çok ilgilenemicem diye ama şimdi rahatım bide bizimki sürpriz bebekti hiç beklemediğimiz anda oldu
Hakikitosunpasa 2525_zyno benim kızımda 21 aylık bende 23 haftalık hamileyim isteyerek kızım 15 aylıkken hamile kaldım
ongelukkig 2525_zyno kızım 1 yaşında bende 1 aylık hamileyim nasıl olacak neler bekliyor beni bilmiyorum 🙄
Prensesannesi57 2525_zyno erken ama rabbim nasip etmiş benimde 19 aylık kızım var 39 haftalık geneyim doğumdan sonra nasıl zorluklarla basa çıkıcam bilmiyorum
hamileana 2525_zyno ben oğlum 15 aylıkken hamile olduğumu öğrendim şuan oglum 24 aylık benimde doğuma bir kaç günüm kaldı yaşayıp gorucez. Bakalım🤷🤭💃