2525_zyno Arkdşlar 21 aylk Bebegim var Ve tekrardan gebeyim ama isteyerek oldu yani Bzm gb olanlar varmı sizce erkenmi yani Herkes farkl bişy söylüyoda Genede sizlerinde yorumlarını almak istedim
Elisa23 2525_zyno artık iş işten geçmiş artık zten kimseyi ilgilendirmez sen bakiyorsun senin sorumlulugunda Allah izin verirse bende pespese iki tane yapip kapaticam cocuk meselesini 😆
Merveee34 2525_zyno en küçüğüm 17 aylıkken hamile kaldım suan 14 haftalığım . 8 ve 5 yaşında 2 çocuğum daha var . Beni neyin beklediğini pek bilmiyorum 🤷🏻♀️ 😅
2525_zyno aysimaninannesi58 maşallah ne güzl peki zormu ya acaba cnm merk etmyr degilim iksn birden bakmak
2525_zyno Ozlemcyln allah yardmcnz olsun isteyerekmi oldu bebiş rabbm kucagınz almy nasip etsn işaallh
Serapem 2525_zyno ben varım da isteyerek olduysa zaten etraftan banane gelip onlar mı bakacak siz okey olduğunuza göre takılmayın hamileliğin tadına varın zor oluyor ama Allah kolaylık sağlıyor emin olun ben memeden ayırdım tuvalete alıştırdım hepsinde tek başıma yaptim 1.5 ay sonrada dogum olacak sağlıkla gelsinler insallah kuzum hayırlı olsun 😘
2525_zyno Serapem ayy sagol cnm benim kazsz belasz tez zamnda kucagına alırsın işaallah darısı bana güzell anne🥰🙏
Sinemdmrcoglu 2525_zyno bır yaşına yenı kızım gırdı 23+4haftalıgım ben ıstemeden kaldım maalesef yenı yenı kabullendım
pptya01 Kızım 21 buçuk aylıkken doğum yaptım. Kesinlikle yalnız kalamıyorum oğlum 2 aylık. Kızım sürekli zarar vermeye çalışıyo onunla ilgilenmemi istemiyo çok zor 3 yaşında olsa bu kadar olmadı belki. Ama her çocuk farklıdır 2sini de verene şükürler olsun
2525_zyno pptya01 hamd olsun cnm çok şükür ama adı üstünde annesi napalım küçükler anlsalae yapmazlae herhalde 😌
DrElf 2525_zyno oğlum 2 yaşına girecek az kaldı inslalah 24 haftalık gebeyim 🤗 isteyerek oldu bizimki de . Erken diyen çok oldu boşver takmayın birlikte büyüsünler 🥰
Serapem 2525_zyno aminn Allah razı olsun Cümlemiz insallah sağlıcakla alalım kucağımıza bebeklerimizi 💕💕