BusraMece 2525_zyno 17 aylık kızım var 5 buçuk aylık hamileyim😊 isteyerek değil spiral varken oldu ama tabii ki gelenin başımızın üstünde yeri var🥰
2inciannelik 2525_zyno bebek doğunca 31 ay olacak aralarında değil mi ? Gayet güzel yaş aralığı ben 2 yaştan sonra düşünmüştüm ama 21 ay olacak aralarında sağlıkla alın kucağınıza
Mdneee123 2525_zyno dert etme canım benimde 3 çocuğum üst üste oldu aralarında 18 ay ve 20 ay var ama şunu da bilmeni isterim inanılmaz zor şahsen ben çok zorlandım 18 de evlen 19 anne ol 20 buçukta anne ol sonra 22 de anne ol beni çok yıprattı ama şimdi hamdolsun diyorum arkadaş gibi olucaz onlarla sonra 5 yıl ara verdim şimdi tekrar hamileyim 40+1 deyim bakalım herşeyin hayirlisi
Zezemeze Kızım 1 yaşında 2,5 aylık hamileyim, bizimki planlı değildi ama çünkü çok zorlanıyorum zaten tek başıma bakıyorum bu şehirde kimsemiz yok şimdi ikinci bebek geliyor Allah yardımcım olsun 🤷♀️
Nnurmehmet 2525_zyno Hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canim 14 aylık kızım var ve 11+2 günlük hamileyim çok zor geçiyor hamileligim bulantı kusma halsizlik ama idare ediyorum doğunca beni nelerin beklediğini çok merak ediyorum Allah kolaylık versin cümlemize zor olacak elbet ama üstesinden de elbet gelinir Allahın izniyle 🥰
MerveAkty 2525_zyno 3 aylik bebek elindeyken hamile olduğumu öğrendim 😁😁 2020 temmuz da doğum yaptım 2021 temmuz da bidaha😁 bakalım ya tarih yazıcaz yada tarih olucaz
Burcu-baby 2525_zyno benimde aynı canım 21 aylık bir oğlum var ve 13 haftalık hamileyim bizim de isteyerek oldu ikisi beraber büyüsün istedim hep inşallah da öyle olur 😘
2525_zyno Burcu-baby işaallh kuzum yaa Yapablrz rabbm yardmcmz olsun ben dhaa yeniyim çok 5 haftlkbile deglz tam 🙈