tazeaane Nevenia katılıyorum canım aynıyız. Bende sanki hamile olmadığım zamanlar gibi seri seri işleri yapıyorum herşeyi yetiştiriyim diyorum ama akşam sırt ve bacak ağrısından duramıyorum. Çantamı hazırladım ben kapıda bekliyo 😀
kadriye25 Mavilotta evet ilk doğum erken olduğu için sezeryan a alındım buda mecbur sezeryan olacak. 2 sene oldu herşeyi ince eleyip sık dokuyor doktorlar onlar ne derse o artık. Bu sefer evladıma kavuşmak istiyorum 🤲🤲
Yuceroglu 24derya_11 Suyumuz azalmış. 32+1 deyiz. Hastanedeyiz. Yarını bekliyoruz dopplerde görücez durumu🙄
Birkiz Dbe24 Burcuckmk Ecenurcevik Yuceroglu minikserce00 mrb arkadaşlar 32 haftalık hamıleyım boğazımda bı yanma 🔥 midemde falan değil sadece boğazımda öyle öksürük falanda değil bu reflü mü oluyor netten baktm bıraz doktorum da henuz dönmedi yaşayan falan varmı yada fıkrı olan
avukat-anne Gulfidan49 Peki çok teşekkür ederim ☺️ Enfeksiyondandır belki bulantılarım. Tekrar teşekkürler 🌸
Gulfidan49 avukat-anne bende kan ve idrar vericem yarın bakalm enfeksiyon yada başka bir sıkıntı var mi
Ecenurcevik 24derya_11 34+3 günlük olduk 17 haziran görünüyor ama doktorum mayıs sonu hazıran başı olabilir dedi 17 sine doktor konturolüm var bakalım