avukat-anne Minnosannem12 Merhaba, ben de 35+4 deyim. Normalde bulantım yoktu 2 gündür çok fena midem bulanıyor. Sizin de böyle mi ?
Gulfidan49 avukat-anne 33+2 haftaligim 2 gündür mide bulantısı çekiyorum baş agrım var tansiyonum normal yarın doktora gidicem prilam kullanmama rağmen bulantim var
Thutik seyram benim içinde öyle gerçekten her şey yoruyor insanı, yine de umutluyum 36.haftadan sonra belki bir doğum enerjisi gelir diye 😅
24derya_11 Gmommysboy bnmde hormonsal herhalde evi tekrar dekor etmek istedim yatak odasıyla oturma odasının yerini değiştirtim kocamın anası ağladı o gün 😄😄
Seda-34 Btl3407 32 haftalıkken 2500 gramdı 2 hafta diyet yaptım daha sonra 34 haftalıkken 2700 gram oldu normale döndük çok şükür
avukat-anne Gulfidan49 Ben bulantıyı başlarda yaşamıştım çok uzun süredir yoktu. Bazı kişiler açılma belirtisi falan demiş ama bilemiyorum 🤷🏻♀️
24derya_11 MKrasnic maşallah Rabbım hayırlısıyla kucsğına vermeyi nasip etsin inşallah boyunu bnde sormayı unuttum dün
Ekvatoral 24derya_11 bugün gittik 33+4 de 2150 gram dedi. 10 haziranda sezeryan tarihi verdi duruma göre tarih değişibelir tabi dedi