EymenAli21 24derya_11 kalbim pıt hergun heyecan dorukta yaklaştıkça Allah’ım yardımcımız olsun canlar 🤲
Gulfidan49 avukat-anne bende kan ve idrar vericem yarın bakalm enfeksiyon yada başka bir sıkıntı var mi
mevos_blt07 Bende 33 haftama girdim geçen hafta kontrolüm vardı🥰 bebeğim 2 kg olmuş boyuda 48 cm😍 doğum pozisyonuda almış😇 tahmini doğum 20 haziran 💕🙏🏼
Burcuckmk 24derya_11 35+2 deyim biraz ayaklarim sismeye başladı bacak uyusmalarim oluyor gece kalcalarim ağrıyor 34+4 te 2574 gramdi 10 gun öndeydi bebiş Hafta 11 hazirana denk geliyor ama bakalim bebiş beklicek mi
Birkiz Dbe24 Burcuckmk Ecenurcevik Yuceroglu minikserce00 mrb arkadaşlar 32 haftalık hamıleyım boğazımda bı yanma 🔥 midemde falan değil sadece boğazımda öyle öksürük falanda değil bu reflü mü oluyor netten baktm bıraz doktorum da henuz dönmedi yaşayan falan varmı yada fıkrı olan
Dbe24 Birkiz böyle bi yumru varmış gibi o yakıyormuş gibi değilmi eğer öyleyse bende 3 gün yaşadım o sıkıntıyı ne yersem yiyim geçirmedi uzanıncada mide suyum boğazıma geliyormuş gibi oluyor değişik bişey bende tam ne olduğunu biliyorum
Ecenurcevik Birkiz ben salatalık yiyiyorum iyi geliyor geçmezse ilaçom var gaviscon diye onu atıyorum iyi geliyor ilaçın hamilelerde sakıncası yok ama doktorun yazmadan kesinlikle kullanma
Burcuckmk Birkiz normalde mide rahatsizligin var miydi varsa hamilelikte ilerleyip reflüye çevirmiş olabilir
Ozge890 24derya_11 32.4 haftaligiz erken doğum riskim vardi doktorum dogumumu 21haziran olarak soyledi tahmini bakalim nolacak
Ozge890 baobei benim cok şiddetli bel kasık agrım vardi inanılmaz derecede hastaneye gittiğimde baya sancim çıktı ignelerle serumlarla durdu arada bi giriyor sanci ve 2 3 gündür rahimde batma var bisey çıkacak gibi bisey var randevuyubekliyorum