betty17 mavis24 bende 31 haftalığım ama tam tersi göbeğim aldı başını gidiyor bence haline şükret böylesi daha beterli 🤣🤣
mavis24 betty17 yok ya çıksın istiyorum 6 sene bekledim bide hayatımda hiç göbeğim olmadı bi Ümit hamilelik dedim oda yalan oldu 😂
Ayseee4238 mavis24 ayh ne güzel bence benimde tam tersi valla 12.haftamda göbeğim çıktı şuan 19dayiz sanırsın 6 7.aylik.hamileyim🤣
Rabia424 mavis24 Ahahahah, bende çok çıktı diye kendime stres yapıyorum . Kilo almadım ama karnım kocaman. 26 haftalık olduk ama sanki 39 haftalık doğdu doğacak 🤣
Sed22-09 mavis24 bende öyle düşünüyordum ama çokda iyi Sayılmaz canım geceleri yatamıyorum sağa sola dönerken kaç kere uyanıyorum oturamıyorum eğilemiyorum 😂😂😂😂😂
mavis24 Sed22-09 doğru zor oluyo büyük göbek ama insan bu bebek içeri nasıl sığıyo diye düşünmeden edemiyor 😂
Aynur-13 Esan aynı durumları yaşıyoruz galiba bende 21 haftalığım iki gğn önce karnım çıkmış gibi oldu bugün ne yok ablamların da erken çıkmıştı dışardan hamile olduğum asla anlaşılmıyor😂
Mihribancglr mavis24 img]https://www.linkpicture.com/q/Snapchat-667598368_1.jpg[/img][/url] 23+6 benden olsun 😅😅😅😅
mavis24 Mihribancglr maşallah valla 31. Haftadayım bu kadar yoktur göbeğim 😂😂😂 Nasıl bi iç hacmim varsa artık 😂
Mihribancglr mavis24 😅😅😅 sesli güldüm allah iyiliğinizi versin yaaa gercekten bende şaşkınım göbeğim maşallah büyüdükçe büyüyor bu haftalarda ilk catlak gören benim herhalde minik minik çatlaklar görüyorum 🙈😍
tgba22 mavis24 atsana bi göbegini 😀 benim de 27 hafta ama sabah aç karna az bi göbegm var boyun uzun bence de ondan
Elfelf475 mavis24 ilerdeki kendimi görüyorum 4 aylık olduğuna kimse inanmıyor çünkü düz gibi 😁 Ama doğum sonrası kilo derdimiz olmaz muhtemelen 🤭
mavis24 Elfelf475 ben Allah’ın izniyle doğurursam büyük ihtimal eskisinden daha zayıf hale gelirim olan göbekde coxuk varsa coxuk çıkınca geriye bende hiç bişey yok 😂😂😂
mavis24 Mihribancglr en zoru o çatlaklar ama olsun anne olmak çok güzel 😍 o göbeği gördükçe insan daha çok mutlu oluyo sağlıklı olsunlarda 🤲🏻
zk92 mavis24 benim de hiç göbeğim yok. Çok yemişim de göbeğim çıkmış gibi bir göbek 😂 eşim dün “o çocuk nerende çok merak ediyorum” diyor 😂