mavis24 Elfelf475 ben Allah’ın izniyle doğurursam büyük ihtimal eskisinden daha zayıf hale gelirim olan göbekde coxuk varsa coxuk çıkınca geriye bende hiç bişey yok 😂😂😂
Esan mavis24 ben 1.67 60 kiloydum gobegim hic yoktu kesin kocaman bi hamis olurum diyodum hep ama :))
2sy mavis24 benim ilk hamileligim oyleydi son ayda cikmisti bir tek. 2.gebeligimde suan 25 hafta ama sanki 37 haftalik gibiyim🙈
ayse93 Benim doğumuma 24 gün var 5 aylık hamile gibi göbeğim bu ay sonu doğum var diyorum kimse inanmıyor 😂
Ays0 mavis24 benim de sahte göbek gibi yusyuvarlak ve kocaman kimse inanmıyor 24 haftalık ve tek bebek olduğuna gören doğum yakın mı diyor açıkcası son zamanlardan korkmuyor değilim 😂 https://www.hizliresim.com/6iy71b
mavis24 Ays0 maşallah benim bu kadar değil daha 😅😂 dediğiniz gibi şimdiden çıktıysa son haftalar zorlar baya 😂
Krizantem_ mavis24 Benim de 30dan sonra belli oldu 😄 yine de küçük duruyor geçen biri cinsiyeti ogrendiniz mı diye sordu nerdeyse dogurucam artık ne kadar küçük duruyosa😂
Basak26 mavis24 bende 32.haftanın içindeyim bol giydiğimde hamile gibi değil balık etli biri gibiyim 😂
Mltm88 mavis24 Yaa benimde tam tersi..4 aylığız 6-7 aylık gibi..Soranlara 4 demeye utanıyorum🤣🤣Diğer gebeliklerimde de böyleydi hep ikizmi diye sorarlardı😏
tgba22 mavis24 atsana bi göbegini 😀 benim de 27 hafta ama sabah aç karna az bi göbegm var boyun uzun bence de ondan