Mom54544 MerveKaya38 Yardım alacağım insan da yok anneme yaptiramam ayıp kız kardeşim de yok istemeye istemeye eşim olcak sanırım ama düşündükçe kötü oluyorum
MerveKaya38 Mom54544 Eşim şükür destekcim oldu bu zmana kadar göreve gitti. Bende annemden utanırım kardesimde küçük korkuyor keserim abla diye kaldım yine tek başıma
Melikesvm MerveKaya38 ben 1senedıe agdaya alıstırdım ıyıkıde alıstırmısım suan goremıyorum. Yasakta var aldırmam gerek kuaforun bırısı acıormua dukkanı oraya gıdıcem aldıracam 17mayıs dogumum jıletle alsam keserım alamam bıle bazı yerlerı kalır goremem esıme aldırsam oda kesebılır tehlikeli oyuzden agda yaptırın daha ıyı. Jılet hem 3gun sonra cıkıo tekrar
Mehtap23 Ya bende bişey sorucam hamam otu diye birşey varmış kullanan varmı jilet yerine daha mı iyi acaba biri bana demişti ama nasıl bişey olduğunu bilmiyorum. Duyduğum kadarıyla oda tüy dökücüler gibi bebeğe zarar verebiliyormuş doğrumu 🤔
Zelsonr Mehtap23 Ben hiç kullanmadim canım ama biliyorum ne olduğunu annem falan kullanıyordu. kullanmayı bilmiyorsan kendini yakma riskin çok yüksek ve bana göre çok da temizlemiyor bana kalırsa hiç deneme
Melike-Alya MerveKaya38 koruyucu bıçaklı jiletler var canım onları deneyebilirsin ne şekilde alırsan al kesme dalan olmuyor oynar başlıklı falan oluyo onunla kolay olur görmeden bile alabilirsin rahatlıkla
Buseninannesi_21 MerveKaya38 önceleri ağda ile aliyordum simdi göbekten göremiyorum ayna tutuncada göremiyorum eşimden rica ettim o da ben korkarim bir şey olur diye diyo oooof of 😥
BegumIscanTunc MerveKaya38 canım eğer risk yoksa agdaya gitmeni tavsiye ederim ben 28+3 haftalığım jilet ve epilasyon kullanıyorum erken doğum riskim olmasa ağda yaptırmaya devam etmek istiyorum çünkü en temizi en rahatı hamile kalmadan önce ağda yaptırıyordum gerçekten en büyük rahatlıkmiş ağda