Ezgice0 Jiletlerin venüs olanı var kendinden jelli. Onlarda kesme riski olmuyor görmeden bile sürseniz o derinizi kesmeden jelinden kayarak alıyor.oynar başlıklılar. Onlardan kullanmanızı öneririm.
Mlkrfk MerveKaya38 Venüs ün jel başlıklı olanları mükemmel hiç zorlanmıyorum birde başlıkları oynar başlık. Biraz pahalı ama hayat kurtarıcı
Minik-anne-12 MerveKaya38 bende jiletle yapıyodum aynayla bide hmen çıkıyodu sürekli uğraşmak çok zor 4 seferdir ağda yaptırıyorum çok rahatım ve azaldı bile diyebilirim 🤭😂
Gamzee_27 MerveKaya38 Yazık günah canım kendine eziyet çektirme git ağdaya hem sağlıklı hemde 2 dakikalık iş şip şak ve geçte çıkıyor ağdayla alınınca😊
Zelsonr Melekss44 Riskin yoksa hiçbir sorun olmuyor canım bende hamilelikten önce de şuan da da ağdaya gidiyorum çok rahat oluyor birde az çıkıyor
Melekss44 Zelsonr tüp bebek tedavisiyle hamileyim şuan 8 haftalık şükürler olsun Bi riskim yok ama yinede korkuyorum 😋
Zelsonr Mehtap23 Ben hiç kullanmadim canım ama biliyorum ne olduğunu annem falan kullanıyordu. kullanmayı bilmiyorsan kendini yakma riskin çok yüksek ve bana göre çok da temizlemiyor bana kalırsa hiç deneme
susam_18 Ya kızlar ben çok çekiniyorum kuafördende. Batıklarım var kararmada var. Görüntü olarak hiç iç açıcı değil. Evden halletmeye çalışıyorum😑 Bir çözümde bulamadım bu sorunlarım için
Rolria MerveKaya38 Bende jiletle alıyorum. Ayna karşısında veya aynayı altıma alıp yapıyorum.Tavsiyem jiletinizi en iyisi alın ben jilet venüs kullanıyorum hiç kesme olmadı diğer banyo jiletleri ile aldiğimda kesiyordum hep.
Serpil-3 MerveKaya38 anladım canım ya ayna kullanacaksın yada annen yardım edecek bunun utanması olmaz sık sık yapmak lazım acil dr a gitmek gerekir öyle pis pis doktora göstermek daha utanç verici olur zaten aşman lazım utanmayı evet çok zor ama doğumda görmeyen kalmıyor malesef hele sezaryen olursan ameliyat masasında doktorundan hemşiresine hasta bakıcısına varana kadar çok kötü bişey ama napalım
Serpil-3 Mom54544 kız bende sizi anlamıyorum çocuğu kiminle yaptın hiç mi görmedi ne utanacaksın kocandan doğumda napacan yaa görmeyen kalmıyor 😂😂😂
Mom54544 Serpil-3 Ya orası öyle ama ışığı kapatınca işte 😁🤭🤭 çok güldüm ama dediğine 😂😂😂 ben geçen sene Laparoskopi oldum mesela anestezi altindaydim hiç bişey bilmiyorum ya acaba neler oldu neler konuşuldu diye düşünüp utanıyorum 😂😂 ki doktor un gormedigi kalmadı işte laparoskopi muayeneler tüp bebek tedavisi en çok da transfer olurken utandım o catalda ya anestezi olmuyo ya onda adam oturdu aşağı tarafa Allah’ım dedim ben napiyorum 😂😂
BegumIscanTunc Seyma91 doktorum çok zorlanmadığı sürece yapabilirsin dedi evde ama lazer epilasyon değil canım normal epilasyon
Pambix Ya yorumlara bazen denk geliyorum da sadece burası için demiyorum genelde ağda temizlik postlarinda görüyorum neden ağda yapanlar jilet kullananları garipsiyor. Önemli olan temiz tutmak uzatmamak isteyen istediği gibi temizler kendisini.😀
Gull_94 MerveKaya38 yapabıldıgınız kadar yapın ayna yardımı vs yada kardesınız falan doguma gıderkende dusuncegınız en son sey o olsun cok goruyorum burda kendını sırf bu yuzden strese sokanları hıc gerek yok ınanın
lifeofmybaby MerveKaya38 duşa girip o bölgeyi bebek şampuanı ile iyice köpürt sonra al jiletle. o zaman kesmezsin ama dikakt et iç bölgeye getirmemeye çalış köpüğü