Buketkucuk esraizmirli ya bende şuan sezeryanlik bir durum yok ama eğer doğum başlamazsa suni sancı verilebilir, ilerlemezse sezeryane dönebilir😔 Bakalım sağlıklı ve hayırlı olan neyse hakkımızda ki, o olsun artık ❤️
esraizmirli Buketkucuk benim doktorum suni teklif etti ama kanala girmeme olayıda yüksek dedi ben suni kabul etmedim direk sezeryan istedim iyikide sezeryan istemişim bebeğim kakasını yapmış tam zamanında müdahale etti doktorum şükür ☺️
Kbra_em Zelisay Google dan bakın isterseniz.. Biraz karışık ocak hem oğlak hem kova Subat hem kova hem balık Mart hem balık hem koç vs öyle devam ediyor .
Eftknc Berfinsimsek tanıdığım tüm yengeçler anaç yapılı, duygusal, merhametli kişiler.. Güzel bir burç bence 🥰
Gul-42 Betusss10 bn akrebım cok memnunum kendımden oglumda 14 ekım gorunuyor terazı ınsallah 25 ekımden sonra dogar akrep olur😀
Zelisay Kbra_em Evet genellikle ayın sonlarına doğru burç değişiyor. Ama Ocak başı ve ortası oğlak, sonları kova. Her burç icin böyle yani.
Dilosceylan bubuiledudu baba yay, anne ikizler, bebişimiz oğlak olacak. Bu anne babayla yandı yavrum 🤷♀️😂😂