Ruyasusam bubuiledudu Zamanında doğarsa aslan olacak oğluşum erken gelirse yengeç olur ama yengeç olmasın ya duygusallık hiç bana göre değil 😁😃
Caltintas Gonccc uykusu düzenliydi ama çok hareketliydi hala da öyle ve çok meraklı çok zeki oluyor İkizler burcu bebişler 😊 Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
aslihanerogl bubuiledudu yengeç temmuzun 5i yada 12 si sezeryan olacam ikiside yengece denk geliyor 😁sizinki oğlakmis oğlak burçları güzel özellikleride güzel kendimden biliyorum 😂😂😂
Sedazehra2012 bubuiledudu benim eşim yay ben Aslan abla Koç doğacak minikte Aslan olacak ev hanesini düşünemiyorum 😀😀
Ayse2011 tugbade eylenmeyi ve pratik ve kıvrak zekayı bizimkiler pek sevmiyor belliki. O yüzden yaka silkiyorlar ikizlerden. Boşver sen onları ikizler iyidir.
Sifaandhyl MDT evet evet ikiside hava burcu özgürlükçü git gelli halleri belki yorar ama kızımla aramda kimsenin anlayamayacağı bir dil olacak 😍
BlueButterfly bubuiledudu erken doğarsa terazi günü veya geç doğarsa akrep olcak çok isterdik benim gibi başak olsun ama olmadı
duygumm26 Sinem1991 benim de 4 hafta iki günlük keseyi gördük ama henüz bebek gözükmedi sen ne zaman gördün acaba
Nuray-5886 Anne 11 Eylül Başak Burcu baba 16 Eylül Başak Burcu bebiş şuan için 24 Eylül gözüküyor sanırım ⚖️ 🤷🏻♀️ Bi onu denk getiremedim 😂
Btl_ulusal bubuiledudu bizim de yay veyahutta oğlak burcuna denk geliyor yay benim burcum oğlak babasının Burcu 😄