Gul-42 Betusss10 bn akrebım cok memnunum kendımden oglumda 14 ekım gorunuyor terazı ınsallah 25 ekımden sonra dogar akrep olur😀
Betusss10 Gul-42 kendinden memnun olmayan yoktur heralde 😂 ama ben pek anlaşamıyorum akreple kendim ikizlerim ☺️
Zelisay Kbra_em Evet genellikle ayın sonlarına doğru burç değişiyor. Ama Ocak başı ve ortası oğlak, sonları kova. Her burç icin böyle yani.
Deniztrn minikbirisi ay benimki de akrep bir de muhtemelen galiba sanırım erkek akrep 😅 yayı beklerse de çok memnun olurum😅
Yaseminmom Baybcicek Ya benimde aralik 18 yay gosteriyor 😊😊😊 Ayniyiz ayni zaManlama 😄😄 bugun tam 8 haftalik oldum senn? 😗😗
Kilicbebek bubuiledudu benim sanırım aralık sonu ocak başı geliyor net olmasada:) ama burcu oğlak olacak özelliklerini bilmiyorum
Smyrna_35 Selcan- Okadar Değişken Ruhları Varki Anlatamam Sana 😂😂😂 Abim Bir Gün Can Ciğer Kuzu Sarmayken Ertesi Gün veya ayni gunun farklı saatinde bambaşka biri oluyor allah sana kolaylik versin 😂😂😂😘
Mucizemm0101 minikbirisi bende aynı durumdayım sabretmese erken gelse akrep olsa diye bakıyorum😄😄 yay burcunu pek sevmem normalde. Kişiye göre değişiyor demekki 😊