MDT Esmaaydemir 29+4 canım. Doğum 20-22 Temmuz olarak görünüyor. Bir kaç gün erken Ya da geç olursa Burcu değişecek 😌
Mom54544 fatmArslan06 Kız deme öyle bazen sıkıyo oda bunaltiyo öyle vc giriyo kadın hemen kapıyı tıklıyo anneee diye bağriniyo😂
jasmin001 bubuiledudu Benimki tam arada aslan gibi erken gelirse yengeç olacak oğlum Allah nasip ederse🧚
Rolria Aysem3338 Aa oyle demeyin eşimde bende ikizleriz ve çok şükür güzel bir ilişkimiz var 😂😁 Kızım da normal doğum olsaydı ikizler olacaktı ama sezeryan olacağım için boğa olacak 😊🤗
[silindi] bubuiledudu yay burcu olacak inşallaah ☺️☺️ Etrafımda hiç yay burcu yok nasıl olacak merak ediyorum
hunilianne uzlet youtubede morkomedyen diye burç komedisi çeken biri var oğlak burçlarını soğuk, hepniziden nefret ediyorum havalarında olup gizli gizli duygusallık yaşayan biri olarak gösteriyor😁 doğru mu 😀
mavi0803 Birceo demeyin öyle benim eşim ikizler burcu yakın arkadaşlarım ve ablamda öyle bence çok iyi bir burç ve kesinlikle zeki insanlar oluyor aşırı eğlenceliler öyle şıp sevdi asla değiller sadece arada gel gitleri oluyor oda bence her burçta vardır😂😂