busegrr bubuiledudu akrep olucak bebeğim, hep büyük konuştum akrep burcu olmasın kızkardeşim gibi huysuz olmasın diye o yüzden başıma geldi😂
Deryaakan bubuiledudu Aslan Burcu olacak güzel kızım 😀 pek haz etmezdim Aslan burçlu kız arkadaşlarımdan ama kısmet bize çıktı yine :)
Deryaakan Mom54544 tesadüfen gördüm yorumunuzu , Aslan kızım olacak benim de , daha bi korkmaya başladım 😅
Buketkucuk esraizmirli ya bende şuan sezeryanlik bir durum yok ama eğer doğum başlamazsa suni sancı verilebilir, ilerlemezse sezeryane dönebilir😔 Bakalım sağlıklı ve hayırlı olan neyse hakkımızda ki, o olsun artık ❤️
susam_18 Benimde Aslan burcu oğlum olcak inşallah 2 gün geç doğsa başak🤣 ama zannetmiyorum. Neyse Allah bana yardım etsin anası ikizler oğlu Aslan🤣
fatmArslan06 Mom54544 benim erkek bebek minik aslanim insallah bana düşkün Olur 🤣🤣 ben o tek istesin sevgi bıkmadan usanmadan 7/24saat veririm öpücüklere boğarım babamız zaten inad suan tipimiz o Insallah huyu cekmez
Mom54544 fatmArslan06 Olabilir ama bak anneye düşkün bizimkide anne olmadan asla bişey yapmiyo 7/24 anne öbürü hiç umursamaz anneyi 😂
fatmArslan06 Mom54544 bende istiyorum yakamdan düşmesin Insallah oyle olur banada babasına da 😌 sağlıklı hayırlı evlat olsunlar
duygumm26 Sinem1991 benim de 4 hafta iki günlük keseyi gördük ama henüz bebek gözükmedi sen ne zaman gördün acaba
_nurgler Sinem1991 sağlıkla gelsin minikler inşallah bulantıların başladı mı canım benim mi erken başladı anlam veremedim
Esraa54 Aysem3338 ikizlerin özellikleri neler huyları nasıl oluyor🙈🤗Nasipse oğlumda ikizler olacak da😊
ayzurz35 Kasımda doğum yapacak anneler .benm de akrep olcak inşallah yani Allah nasip ederse ve eşim de akrep kızlar yandık:))))
Mom54544 fatmArslan06 Kız deme öyle bazen sıkıyo oda bunaltiyo öyle vc giriyo kadın hemen kapıyı tıklıyo anneee diye bağriniyo😂
iikiizler fatmArslan06 ya bende teraziyim ve cok kararsız ruh halim çok değişkendir ikizler burcuyla benziyor özelliklerimiz. Benim kararsız olmam ruh halimin değişkenliği beni cok yorduğu için çocuklarımında öyle olmasını istemem☺️