Mrvweeeeee Busraafth insallah vardr cok mutlu olurum senin adina buraya mutlaka yaz olurmu bida yaparsan test☺
Mrvweeeeee Busraafth oo cok yeni daha benm ilk cocugumda 1 senede gelmedi hic bir sorun yokken allah istedgi zamn verio biz ne yapsak fayda etmio allahim isteyen herkeze versin
Arslan2104 Busraafth benim de çatlatma iğnesinin 15.günü böyle çıkmıştı. Okadar silikti ki acaba gözlerim beni yanıltıyorr mu diye düşünmüştüm 😃 27 haftalık hamileyim. İftardan sonra özele gidip kan verebilrsniz.
Busraafth Arslan2104 ayyy masallah canm benim Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah vardır benimde
Busraafth Mrvweeeeee benim geçen sene bir düşüğüm oldu ondan sonra kalamadim bir türlü inşallah vardır bakalım
1Acemianne Busraafth Adetim 1 gün geçmişti Benimde böyle çıkmıştı saun 24+4um darisi başiniza inşallah🤗 Ama testi tekrarlayin 1 gunde sonra tekrarladim daha netti 2 gun sonra dahada net
1Acemianne Busraafth İnşallah yarin tekrarlayın isterseniz bekledigim için sabırsızdım erkenden yaptım silik testide göturdum eczane yapmana bile gerek yok dedi kucuk oldugu için öyle yine 3 defa test yaptım🤭
Busraafth 1Acemianne ayy bnde tekrarliyim 2 gün kahverengi lekelenmem oldu kasık ve bel ağrım oldu kesin adet olucam dedim sonra lekelenme de ağrı da yok oldu hepsi test yaptım silik çıktı böyle