Nilerkanc Busraafth benimde ilk böyle çıkmıştı erken olduğu için ümit vermek istemem ama hamile olabilirsin ☺️🙏💓
Semaemre28 Busraafth aslında oruç için içiniz rahat etsin istiyorsanız iftarla sahur arası acilde verebilirsiniz kan
Halimeege Busraafth ay lütfen gebelik testi yapicaginiz zaman 2 tane aldırın garanti olsuun var gibi duruyo ama sen bir test daha yap 3 4 gün sonra
Busraafth Halimeege ben hep iki tane aldiriyorum canım birini yaptım çıkmadı 5 gün sonra yaptım silik çıktı
CansuDRY Busraafth Sabah yapılanla akşam yapılan arasında bile hemen fark ediyor. Koyulaşmış oluyor. Yarın yapın varsa çoktan koyulaşmıştır.😊
Ayserose1001 Busraafth canım kan verebilirsin vücudun içine bişey girmediği sürece bozmuyor. İğne bozmaz ilaç verilse bozar bence kan ver ama bencede var gözüküyor inşallah hayırlı haber alırsın RABBİM bizlere de nasip etsin inşallah😍🙏🏻
sewimomur Busraafth sanki var gibi canim ama kan vermen orucu bozmazki vicuduna bisey girerse bozulur verince bozulmaz ama erken gebelik testi al onda daha net cikar normal testte 1 hafta gecmesi lazim