Busraafth https://resimyukle.io/r/b0zc9widK5 çatlatma iğnesi oldum 15 16 günü kahverengi lekelenmem oldu sonra durdu adetim 1 gün geçtikten sonra test yaptım çok silik çıktı gölge gibi gebelik varmıdır sizce
Dilekcnkn Busraafth Valla canım çok silik bir çizgi görüyorum hayırlı olsun inşallah ama sen yinede kan ver en iyisi o çünkü sonrada düzenli artış varmı bak ve doktoruna haber ver ☺️
Nurisss Busraafth Var gibi ama kan testine gidin bence ayrıca kan vermek bozmuyor orucu eğer o amaçla dediyseniz 🥰
Busraafth Deniz1649 ayy varmıdır diyosun canm inşallah vardır 1 2 güne testi tekrarlayacam kan veremiyorum oruç tuttuğum için bakalım hayırlısı olsun
Semaemre28 Busraafth aslında oruç için içiniz rahat etsin istiyorsanız iftarla sahur arası acilde verebilirsiniz kan
Sadiyy35 Ufacık bi renk gördüm umarım vardır erken gebelik testi yap bide istersen onda daha belli olur diyorlar
Ayserose1001 Busraafth canım kan verebilirsin vücudun içine bişey girmediği sürece bozmuyor. İğne bozmaz ilaç verilse bozar bence kan ver ama bencede var gözüküyor inşallah hayırlı haber alırsın RABBİM bizlere de nasip etsin inşallah😍🙏🏻
TnsNfs Busraafth hayır bende kan vermiştim bi kaç gün önce😊 oruç gitmiyor yani 😊 şöyle düşün dışardan vucuda giren seyler orucu bozuyor çıkan şeyler bozmuyor ama çıkan seyler abdesti bozar sadece 😉
Mrvweeeeee Busraafth catlama ignesinde cift cizgi cikiyor olmasa bile bnm ablamjnda ayni sekilde olmustu ama insallah vardr doktora hdersen burayada yaz olurmu
Busraafth Mrvweeeeee yok canım ben çatlatma iğnesinin 14 günü yaptım bsy çıkmadı adetim 1 gün geçti yaptım 3 4 dk içinde çıktı diğer çizgi