Dygzl Cansu_04 🤦🏻♀️ Çoğu bitti azı kaldı Allah hepimizin yardımcısı olsun , bi de hava sıcaklığı fazla olunca ödem artıyor ya ben ondan da çok korkuyorum 😒
Cansu_04 Dygzl amin inşallah Ya ödem bende yok ama doğuma yakın olucak kessin çok tuzlu yememde ve ekstra sıcak hava şartları 😝
Buusraa16 Deletedmom_5 ben kabızlığın çözümü bol lifli gıdalarla beslenip zeytinyağlı ılık su içme de buldum tavsiye ederim ☺️
Deletedmom_5 Buusraa16 ohoo neler denedim neler. Şurup içiyorum kivi armut yiyorum kayısı kuru incir hoşaf herseyi denedim gecenlerde kendimi üşütmeyi denedim soğuk biseyler içiyim belki biraz ishal gibi olurum diye genede yok yok 🤦🏻♀️😁
mlkkk Buusraa16 sık kullanmamamı söyledi zaten bi kere içince 5 6gün yetiyor bana direk kesiyor o yüzden sık kullanmıyorum
Filizkoc Buusraa16 ya zaten 7 aydan itibaren agirlasmaya falan baslaniyormus karn büyüyor Allah yaridmcimz olsun catlagmz olmasında 🤲🤲
Busra-14 Buusraa16 kalsiyum eksikliğinden diye düşünüyom Bi kac gun dur kefir içmeye Yogurt falan tüketmeye basladım bazen özellikle sert fırçalıyorum dişlerimi diş etini kanatıp rahatliyim diye parol içiyorum ara sıra baş etmeye çalışıyorum