Gamze2259 evet oyleymis galiba baktik cok panik olduk sakinlestirici yaparlar heralde
Genel anestezimi sipinalmi
- Düzenlendi
Heyecanlianneee tamamiyle yanlış bilgilendirmeeee😊😊 kasık fıtığı ameliyatı oldum epidural oldum kendim istedim ve ne iğne yaparken ağrı nede ameliyattan sonra bel ağrısı bacak ağrısı his kaybı hiç bişi olmadı şuanda da hamileyim Ekim’de doğumum inşallah 🙏 Yine epidural istiyorum 🥰
SenaHifa ilki geneldi zaten uyanmada sorun yaşamadım şükür ama çok aşırı şiddetli ağrım oldu. 🥺🥺
SenaHifa amin inşallah çok teşekkür ederim 😌 hepimiz 🤲🏻
Burcubalyetis genel olduğunuz zaman solunum da durur , görmüşsünüzdür belki başınızın dibinde bi cihaz var ordan size oksijenle beraber anestezik gaz verilir. O öksürten şey anestezik gazdır. Hele bi de alerjikseniz daha da öksürtür. Spinalde haklısınız bu işin içinde olmama rağmen ben de korkuyorum 😀 ama bebek çıkana kadar sabrederseniz hem bebeğinizi görürsünüz hem de o çıktıktan sonra yatağınızda uyur şekilde uyursunuz. Genel kadar ağır olmaz öksürmeden çıkarsınız 😊
SenaHifa aynen oksurukte cok zorlandim ben aciyi ilahaki yasiyosun da acidan cok o beni etkilemisti panik durumundada herde bi sakinlestici yaparlar dimi
EceveDenizinAnnesi bugün doktor bana hiç seçenek bile sunmadı tabiki spinal genel çok zararlı dedi ben heyecan yaparım dedim sakinleştirici verirler merak etme dedi
Burcubalyetis Aslı olay şu kendine güvenebilir musun psikolojine mesela ben yapamam spinalı çünkü uyanık olacağım ve doktorların beni kestiğini bildiğim halde uyanık kalamam yani 🤦🏻♀️ Kendime güvenemem böyle bir durum da zaten o yüzden ilk kızımda genel oldum şimdi de genel olacağım haa çoğu kişi şunu söylüyor eee bebeğimi görmek istiyorum herkesin kendi düşüncesi bakış açısı 🤷🏻♀️
Burcubalyetis spinal💛
HavvaMerve bende gormek istiyorum elbeteki ama genel ilkinde oldum uyanir uyanmaz bi aci bide bogazdaki o gicik onlar olmasin diye en cokta kararsizim acidan cok onlar etkilemisti beni
Gamze2259 aynen uyanir uyanmaz
Sevinc24 bebegemi zarari varmis
Burcubalyetis evet öyle dedi spinalde 4 saat uyuşuk kalıyorsun acımıyor sonra o kadar dedi
Burcubalyetis benim de ilk geneldi ilk ağlayarak uyandım ölüyorum sandım bütün organlarımı çıkarmışlar gibi bıçak acısı hissettim spinalde kolay değildir elbet ameliyat sonuçta hepsi
Burcubalyetis Valla benimki de geneldi ama hiç bir sorunla karşılaşmadım yok kimi uyanamamış yok işte kimi kusmuş falan öyle olmadım çok şükür ☺️ İlkinde olacak diye bunda da olur diye bi kaide yok canm yine de sen bilirsin tabi
Muratnannesi bir hemsire olarak size birsey danismak istiyorum bende 2018 yilinda spinal sezeryan oldum ama genel de olsam ayni seyi yapiyorlar dogumdan hemen sonra hemsireler karina bastiriyorlar hatta her yarim saatte bir gelip bastirdilar ve dikis oldugi icin inanilmaz bir agriydi suanda sezeryandan degil o bastirmalardan korkuyorum travma oldu bende yalniz goruyorum ki bu uygulama heryerde olmuyormus sanirim pis kani rahmi kontrol amacli yapiyolarmis yoksa ölürsün falan dedi hemsire bu sart mi size gore boyle risk varsa neden heryerde herkese uygulanmiyor merak ettim tesekkur ederim simdiden
Burcubalyetis doktorum belden olanı önerdi daha iyi olduğunu söyledi genel oldum ben daha önce ayilirken çok zor oluyo ağlayarak ayilmistim bide ilk emzirme anını yaşayamıyosun kendinize gelene kadsr mama veriyolar bebeğe mecbur bebeği yüzünüz gözünüz sisiyo bende korkuyorum açıkçası belden ama doktoruma güveniyorum Allah yardımcımız olsun
- Düzenlendi
Mervex bende de bastirdilar sonrasında da kum torbası koydular ama.suanki doğumda nasıl olur bilmiyorum spinal olursa uyuşukluk geçmeden yapılırsa o hissedilmez ve acımaz diye düşünüyorum ama 🥴
Burcubalyetis yapiyolarmis bebeği çıkardıktan sonra yapiliyomus hemen arkadaşım oldu ondan duydum bende
SenaHifa bu kahve olayı türk kahvesimi nescafemi daha iyi ? Açıklamanız iyi geldi teşekkür ederim 😊